2011-11-17

Hej kära blogg!
Den här dagen har sprungit iväg alldeles för snabbt. Men jag har iallafall fått något gjort idag! Ledigt från skolan har jag haft, men ändå har jag lyckats göra klart min rapport så jag slipper göra det ihelg. Och det kändes till och med som att den blev bra i slutändan. Vi får väl hålla alla tummar på att lärarna också tycker det, hehe.. 

Hade en otroligt rolig väckning imorse.. En envis hund som vägrade hoppa in i hundburen resulterade i en tjej som fick stå ute i kylan i bara shorts och linne alldeles för länge. Jag trodde ju att det bara var och sätta in hunden i buren och stänga dörren, men icke.. Den skulle ut, den skulle absolut inte stanna där. Undrar vad grannarna tänkt när jag har stått där halvnaken i -1°. Tillslut lyckades jag iallafall lura hunden med lite leksaker och sprang ut från buren och stängde dörren. Det var en riktigt "YES, ha-ha jag lyckades" feeling.. Ja, herregud. Inte är det alltid lätt!

Jag och Jenny försökte oss på att plugga matte, de gick ju sådär. Det är helt enkelt omöjligt att plugga till ett matteprov, så provet imorgon går som det går. Vi gav helt enkelt upp för vi fattade inget av alla miljontals regler. Vi började istället kolla i Universitets kataloger. Man kanske borde klara MatteC så man kommer in på något vettigt.. 

Hela helgen kommer att bestå av jobb, jobb och jobb. Inte mig emot. Cash is king! ;)

we fell in love in a hopeless place

Då var det kanske dags att slänga in ett inlägg här för engångsskull. Livet rullar på. Just nu känns allt på topp! Förra veckan var allt helt nere, antar att det var någon höstdepretion som hade drabbat mig då. Men nu är det borta och jag är glad igen! Fint sovsällskap var ju inte helt fel igår, så idag har denna tjej gått med ett leende på läpparna och älskat livet. Haha, töntigt det också lät.. Men jag antar att det är så.. Finmiddag med tjejerna har jag också haft idag, det bjöds på crocketter, fläskfilé och bearnaisesås. Till efterrätt tröck vi i oss marängswiss, matkoma för hela gänget blev det. Hockey har vi också hunnit titta på och som vanligt har vi dragit våran fredagscruis runt Happis och Torneå.
Men nu ska jag försöka mig på en dejt med John Blund. Ha det gött alla! Godnatt ♥

i wish nothing but the best

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Har så mycket som snurrar i huvudet.. Förvirrad är bara ordet!

RSS 2.0