we're gonna rock you

Den här dagen har varit helt otroligt seeeeeg. Håltimmar är sämst! Känns som att man bara har väntat på ingenting hela dagen. Men nu är dagen nästan över iallafall. Tänkte ta en liten powernap och sen börja plugga till religionsprovet och läsa lite i teoriboken. Det blir nog finfint. Hejsansvejsan!

U Gotta Dance

Jag har varit effektiv idag. Vaknade vid 9, slängde lite slingor i håret och drog iväg för och jobba ett par timmar i fiket på skidtävlingarna. Det var rätt kul och stå och ta betalt. Tre timmar gick snabbt.
Guuuud, vad det snöar ute. Man behöver vara ute i några minuter så har man förvandlats till en snögubbe. Inte mys! Hoppas det slutar snart och att det blir sommar snabbt!
Ska dra iväg mot Jenny på nån timme, vi ska checka lite hockey och sen vet jag icke vad som händer... Kanske läser ett par kapitel i teoriboken om inte annat. Jeepp, det blir nog fint. Kram!

Misslyckad bakning

Hejsan, jag passar på och slänga ihop ett inlägg innan jag somnar. Den här kvällen har varit toppen! På alla sätt och vis.. Eller om man räknar bort en liten incident som jag råkade klanta till mig i... Vi (jag och Jenny) kom på den brilljanta idén att baka "kladdiga cookies".. Jepp, sagt och gjort. När dom var i ugnen så funderade vi på varför dom blev så himla fula och såg inte alls ut som dom på bilden.. Jaa.. Sen gick det till ungefär såhär..

Jenny: Hur mycket smör la du i?
Jag: 200 gram?!?!
Jenny: La du i 200 gram?
Jag: Jaa??
Jenny: HAHAHAHA, det skulle bara vara 75 gram...
En stunds tystnad innan jag börjar asflabba och börjar förstå varför kakorna inte riktigt såg ut som på bilden.... Hoppsanhejsan, jag råkade lägga i trippelt så mycket än vad det skulle vara.. Men jag antar att det händer alla nångång ;) Jag var nog i en annan värld där när jag "läste" att det "stod 200 gram smör"
Jaajaa, dom blev ialf ätbara om man bortser från att dom gick sönder så fort man rörde i dom..
Yeeyee, nu har ni fått höra (läs: läsa) om våran misslyckade bakning.. Nu ska jag sova. Imorgon ska jag försöka vakna vid 10 kanske så att jag hinner färga håret lite, sen far jag kanske och jobbar lite i Riekkola och sen är det hockey som gäller med Jenny.. Godnaattt gott folk!
Jag får snart ett dampanfall på denna blogg när det inte går och få någon mellanrum mellan styckerna.......

If I Said I Want Your Body Now, Would You Hold It Against Me?

Cause You Feel Like Paradise... Lalalalaaa..

Kom från skolan för en stund sen. Är helt trött i öronen men ändå sitter jag och lyssnar på musik i headset, hööögt! Ajaa, jag taggar iallafall träning med min kooooompiz vid namn Jenny. Vi ska boxas. Jepp. Det kommer nog sluta med att den där damen kommer hem med en blåtira ;) Skämt åsido! Vi ska ta det lugnt, men samtidgt inte. Det ska nämligen känns imorgon! Punkt slut.

11/01/25

Skoldagen gick som en dans. Provet gick bra, tror jag i varje fall. Hade lite panik igår kväll, kändes som att jag inte kunde något. Men det fixade sig under natten, då jag säkert hade läst för mycket och kunde nästan allt på morgonen. Toppen! Efter skolan drog jag till Tornio för och klippa frisyren lite. Blev lite kortade snepannlugg och lite uppklippt så nu är allt torrt borta. Sen var det Köpcentret som gällde med Jennuu, vi har faktiskt hållt oss borta därifrån rätt så länge.. Hittade iallafall ett par byxor, sen fanns det inte så mycket mer. Ska vänta på att det kommer mer vår/sommar kläder.. När vi var klara där så var vi lite hungriga, så vi styrde nosarna mot Amanda. Sen kom vi på en deal om att inte äta ute på 1 månad.

Kom just på att jag måste avboka mitt träningspass imorgon.. Baaajs också! Äh, men körlektion är lite viktigare! :)
Nu ska jag glo på Grey's och checka om det har kommit nya avsnitt av Gossip Girl och OTH!

11/01/23

Först och främst vill jag säga att det var jättekul och ha alla flickor här igår. Vi åt gott, babblade och skrattade. Toppen kväll med andra ord.

Jag har njutit när jag har fått vara ensam hemma nu, är ju nästan aldrig det. Jag har passat på och dunka musik och såntdär roligt som man annars inte kan göra när alla är hemma. Fast på kvällen började alla skrämma upp varandra lite om att nån hörde att dörren öppnades och stängdes, så jag var tvungen och ta en rundtur runt hela huset innan jag började sova. Jag visste ju att det inte fanns något där men man kan aldrig vara säker ;) Bättre och kolla en gång för mycket än en gång för lite!
Igår när alla hade fart hem och jag hade följt Jenny en bit så skulle jag kolla några avsnitt av Grey's men tror ni inte att jag somnade. Vaknade av att jag fick sms och såg att avsnittet tydligen slut. Då bestämde jag mig för och lägga bort datan och börja sova, och det gjorde jag verkligen också. Vaknade först halv 1, hehe!
Nu kom resten av familjen hem...
Nu blev allt såhär ihoptryck igen, men nu får ni stå ut med det för den vägrar göra mellanrum. Puss!

Nattinlägg

Jag tog mig hem och som tur var hade det slutat snöa. Det var helt otroligt mysigt väder ute. Hade kunnat fortsätta gå i evigheter, fast jag och Jenny tog en liten omväg men den hade kunnat vara längre. Så skönt och bara gå mitt på vägen, då det inte var några bilar alls och så mycket snö så att man fick plumsa, och så ett plus i kanten till att det inte alls var kallt. Vid sånahär tillfällen tycker jag om vintern..
Nu ska jag sova. EN STOOOR KRAAAM FRÅN EN GLAD CHEJ ♥

11/01/21

Hejsan.. Fredagen är här och skönt är det som vanligt!
Sitter hemma hos Jennus syster med Jennuuu och myser. Vi kollar på TV och har kollat på massa fula bilder. Sen har vi diskuterat massa saker. Vi förstår inte oss på vissa filurer...

Jag måste nog börja gå hemåt snart i den där snöstormen, om det nu är det nåmer?!?! Jag ska krypa ner under mitt varma täcke sen och soooooova lääääänge på morgonen, det är ett som är säkert! Och sen ska jag njuta av helgen eftersom jag är home alone.. Myyyyyspyyys!

Nu avrundar jag här... Punktslut.

11/01/19

Onsdag redan... Imorgon är det gymnasiemässa. Vi ska spela några låtar med Ensemble. Idag har vi bara fixat massa dit. Sattit upp gardiner i taket, det blev riktigt fint. Imorgon ska vi täcka för dörrarna också med svart tyg. Kommer nog bli coolt med en discokula i taket också.  Sen bakade jag och Lisa massvis igår också. Så om inte 9:orna äter så äter vi själva, hehe!
Ska nog dra på en promenad med Jenny när hon ändå har bosattit sig i stan och det inte är så kallt ute. Sen har jag knappt träffat henne på hela veckan, så vi måste ju skvallra lite ;) Perfect!
Ge mig SOMMAR!

11/01/17

Måndagen har nästan gjort sitt för den här veckan. Den har flytit på bra och jag har gjort klart geografi redovisningen, ännu bättre! Sen är det nästan inge skola den här veckan.. Imorgon ska vi och shoppa på Ikea lite nya grejer till musiksalen, onsdag ska vi städa och ställa i ordning där och på torsdag är det gymnasiemässa.. Och sen på fredag är det vanliga lektioner, men bara 2 stycken. SKÖNT, med andra ord!

Funderar på och dra mig till Aspen kl 19.00 för och bodypumpa, eftersom jag har 2 gånger kvar på Korpen-kortet. Lika och använda bort när dom ändå har några pass kvar! Ska nog glo ett avsnitt av Grey's, byta om och promenera ditåt. Yees, det blir nog finfint!
Over and out!

Drömmer mig bort....

Täck er 2 veckor på någon paradis ö i Thailand. Jag skulle ge nästan vad som helst för det nu! Någon? Snällaaa? Please?

In My Head

Godmorgon! Sitter här i väntan på Ida, vi ska försöka jobba på våran historia redovisning. Vad mer som händer idag vet jag inget om ännu. Kallt är det ute iallafall, -25°. Inte mys!


All night..

Jaaag vill se någon bra film.. Hittade en som verkade helt okej, men såklart fanns den ingenstans och ladda ner. Cry me a river! Jag har helt sjukt tråkigt.. Funderar starkt på att börja sova redan nu. Är ändå helt trött, men ändå vill jag inte sova ännu.. Skulle kunna läsa lite körkortsteori bara för att... Nej, jag ska nog fortsätta jakten på den bra filmen. Wish me luck! Byee!

What The Hell

Känner mig lite småsjuk, har sovit sen jag kom hem från skolan.. Höll verkligen på och somna när vi var på en konsert på Folkets Hus sista timmen. Blir nog ingen träning för mig idag. Ska vila så att jag blir frisk snabbare! Jag har blivit lite träningsberoende på senaste tiden, känner ett träningssug hela tiden. Men det är nog för att det finns massa roliga grejer och gå på EveryBody. Funderar starkt på att köpa ett 3 månaders-kort dit.. Ska fråga mamma och pappa snällt om dom vill betala hälften eller något.
Det går inte och logga in på Facebook, sjukt tråkigt :( Det var bara en såndär BTW grej som jag slängde in.. Ska nog jobba lite på Geografi redovisningen istället, vilket är ännu tråkigare men det måste ju också bli gjort...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on the blade for ya
I'd jump in fort of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain for ya
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for you baby, but you won't do the same



I Just Wanna Liv Tonight

Skoldagen sprang iväg än en gång, men det gillar vi. Men inte att man är helt trött! Men här ska det inte latas. Klockan 16.00 drar jag på 30 min spinning och 30 min bodypump. Yes, det blir nog bra. Sen kan man kanske ta en liten powernap om man fortfarande känner sig trött. Vi hörs!
Oj, nu var jag nästan på väg och skriva godnatt... Men det ska jag inte göra ännu ;) HEJDÅ!

Just dance

Första dagen är avklarad och jag har gått runt som en zombie, ögonen höll verkligen på och svika hela tiden och sen var ju våran "älskade" naturkunskaps lärare back on track. Han hade blivit en jultomte under det senaste halvåret... Efter skolan for jag med Ida och Lisa till ICA och Stadium. Sen promenerade jag hem medan dom andra stannade på busstationen och väntade på bussar. När jag kom hem la jag mig på sängen och tänkte vila ett tag men det gick inte så bra för syster sprang hela tiden och frågade om jag kunde komma och spela Just Dance med henne.. Sagt och gjort, jag stod och dansa i säkert 1 timme. Var tvungen och ta på mig träningskläder då det blev jättesvettigt. Nu sitter jag här och vilar ett tag för klockan 19.20 börjar bodypumpen. Great! Nu ska jag kiiila. Puss!

Godnatt!

Blev just påmind av Ida att vi inte har börjat med våran historieuppgift.. Hoppsan, man kommer inte ihåg sånadär saker på lovet.. Bara roliga saker!

Nu hade jag faktiskt tänkt börja sova så att jag kommer upp imorgon.. Har varit helt trött hela eftermiddagen och kvällen så jag lär nog somna ganska snabbt.. Eller jag hoppas iallafall! Godnatt på er alla!

.......

När det börjar låta såhär så ska man nog fundera på att gå och sova!

belive me

Det här året kan nog bli ganska bra ändå. Jag har börjat få lite större förhoppningar nu! Men man får inte ha för stora, det har jag lärt mig från ett antal misstag! Hoppas kan man ju alltid göra ändå :)




What do you want from me??

Jag och Jenny har haft en rolig dag. Vi har sprungit runt på Köpcentret, utan att hitta något. Jag kom fram till att vi är där alldeles för ofta så det hinner inte komma in något nytt.. Vi var på Ikea och fikade, eller Jennuu åt och jag fikade. Tjockt. Gott var det inte heller för den delen. Sen gick vi vidare till Ikano utan resultat där med. Så vi for till Frun och chillade ett tag sen var det hockey som gällde.. Mycket hockey har det blivit ihelg! No mitäs muuuta, det var nog inte så mycket mer.. Nu ska jag gå och kolla om jag hittar något ätbart, för jag är hungrig!

Morgon bodypump pass imorgon kl. 12.00. Vi får se hur det kommer gå...
Ja, äta var det ja! :)

What do you want from me??

Jag och Jenny har haft en rolig dag. Vi har sprungit runt på Köpcentret, utan att hitta något. Jag kom fram till att vi är där alldeles för ofta så det hinner inte komma in något nytt.. Vi var på Ikea och fikade, eller Jennuu åt och jag fikade. Tjockt. Gott var det inte heller för den delen. Sen gick vi vidare till Ikano utan resultat där med. Så vi for till Frun och chillade ett tag sen var det hockey som gällde.. Mycket hockey har det blivit ihelg! No mitäs muuuta, det var nog inte så mycket mer.. Nu ska jag gå och kolla om jag hittar något ätbart, för jag är hungrig!
Morgon bodypump pass imorgon kl. 12.00. Vi får se hur det kommer gå...
Ja, äta var det ja! :)

She's a dirty dancer

Drar till köpcentret med Jennnyy. Heisvejs!

JEnny! Jag hittade den!!!


2 mååånader

Idag har jag bara hängt i ishallen med Ida och Jenny också en match! Först kollade vi J18 match sen A-lags match. Vi fick stå och frysa ute ett tag när vi köade till andra matchen, inte mys! Kände inte av tårna där ett tag. Efter allt hockey tittande drog vi till Max och åt. Och guud så gott det var, det satt fint i magen.. Är fortfarande helt mätt. Hyvä homma! Det skulle vara match imorgon också, får se om jag orkar ta mig dit. Jepp, jag hade nog inte så mycket mer på hjärtat just nu.. Eller jo, jag vill vara brun! Solbrun! Mmmm! Sommar, komsikomsi!


Fredagsmys

Var duktigt och for på bodypumpen.. Ack så jobbigt det var, men jag bet ihop! Riktigt skönt efteråt. Efter en dusch och lite fix for jag till Jenny. Vi körde sms-roulette och spelade spel, mycket trevligt var det. Mycket skratt blev det. Nu borde jag börja sova om jag ska komma upp lite tidigare imorgon.. 11.00 står klockan på. Lite tidigare var det ja! 13.00 är det hockey som gäller med min fina vän(ner?). Det var nog allt jag hade och säga den här gången. På återseende. Kram!

Utmanad

Jag hade blivit utmanad av Jenny.. So here we go!
1. Hur gammal är du om 5 år? 22
2. Vem var den sista du träffade? Syster
3. Hur lång är du? 1.62
4. Vilken var den senaste film du sett? Good Luck Chuck
5. Vem ringde du senast? Jenny
6. Ditt senaste sms och till vem? Raderat...
7. Vad är helgens planer? Kolla hockey och göra läxor med Ida..
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? (gratis) sms ;)
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Igårkväll
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna
12. När vaknade du idag? Halv 11
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej?!
14. Vilken är din favoritplats? Något varmt land!
15. Vilken plats föredrar du minst? Säger samma som Jenny, en kall bil!
16. Var tror du att du befinner dig om 10 år? I någon större stad
17. Vad skrämde dig som barn? Tomten, en svart katt! (pappa fick följa mig till skolan för jag var så rädd för den..)
18. Vem fick dig att skratta senast? Syster
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder? Ibland med, ibland utan..
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på någon? Jodå, men på mig själv senast i somras.... Inte så mys!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? På vintern strumpor och på sommaren barfota
26. Är du social? Beror på humör
27. Vilken är din favoritglass? Chokladglass
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa, resa och spara!
29. Tycker du om kinamat? Absolut, det bästa som finns!
30. Tycker du om kaffe? Nej, usch!
31. Vad dricker du till frukost? C-Vitamin
32. Sover du på någon särskild sida? Jag sover på alla sidor, jag snurrar runt tills jag hittar den rätta..
33. Kan du spela poker? Njaa
34. Tycker du om att mysa? Vem gör inte det?!
35. Är du en beroendemänniska? Njaa, inte så farligt
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jodå..
37. Vill du ha barn? Jo, sen när jag är färdigutbildad till något osv..
38. Kan du några andra språk än svenska? Finska, engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet, men pool går också
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
42. Äger du dyra smycken? Jo
43. Har du någon gång testat narkotika? NEJ!
44. Vad var de senaste du stoppade i munnen? Älgköttgryta och potatismos
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag säger nooog, Ida :D
46. Välj ett ärr på din kropp? På låret, jag råkade cutta mig med en vass kartongkniv när jag var liten.
47. Vad har du för ringsignal? Alejandro
49. Flirtar du mycket? Njae 
50. Vart togs din profilbild? I mitt rum
51. Kan du byta olja på bilen? Iiiinte riktigt
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, inte ännu ;)
53. Vilken var den senast bok du läste? En plats i solen
54. Läser du dagstidningen? Jag kollar alltid Happisbladet då jag är hos någon som har den..
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Dansa och dansa, det går ju inte riktigt.. Men nästan
57. Vilken radiostation lyssnade du senast på? Radio Rock... 
58. Vad var de senaste du krafsade ner på ett papper? Det var ett tag sen... Hmm, jag kommer inte ihåg
59. När var du i kyrkan senast? Luciakröningen
60. Vilka personer utmanar du? Alla som vill!

Yeeeeeees!

Jag gjorde alla finska uppgifter, känner verkligen hur en liten tyngd från axlarna försvann. Så otroligt skönt. Jag borde ha gjort dom tidigare, för egentligen var det inte ens så jobbigt. Det gäller bara och få inspiration för och göra något sånt! Men nu är dom iallafall bort gjorda. Nu är jag stolt!

Nu ska jag fixa lite ny musik till Ipoden och sen dra ut på en promenad eftersom vädret tillåter det idag!
Kraaaaaaaam!

Torsdag

Jag har sovit ut och haft helt otroligt konstiga drömmar..
Idag ska jag verkligen ta mig själv i kragen och börja med finskan, JAG SKA! JAG MÅSTE! MÅSTE, MåStE, måste! Nu ska jag hämta dom där jäkla böckerna och börja, wish me luck!

Written In The Stars

Ligger och läser gamla inlägg här på bloggen.. Tänker tillbaka, på sommaren och alla fina och inte så fina stunder. Sommarjobbet som slukade all energi från en, men samtidigt lärde man känna nya människor och hade kul. Alla kvällar då vi var massa folk och spelade kubb, lekte dunk och hade allmänt roligt i början av sommaren. Kvällar som fick mig att le som aldrig förr.. Men som senare fick mig att känna mig ledsen. Det kalla vädret som hade kunnat vara så mycket varmare. De stunder som borde ha tillbringats med vänner som jag nästan helt har glidit ifrån. Det finns en liten bit i hjärtat som känns tomt när inte vi är vi på samma sätt som förut. Stunder då vi alla skrattade tillsammans och allt var bra. Stunder som gick åt onödigt funderade, för tillslut fattade jag att allt det där var för bra för och vara sant.. Men jag hade mina vänner där och det är jag tacksam över.

År 2010 var på ett sätt ett bra år, men det hade kunnat vara bättre. Men 2011 ska bli oförglömlig, det är en sak jag kan lova alla, för vi ska nämligen göra den oförglömlig!

Dag 12

Dag 12 - Varför började du blogga?

Jag började nog blogga för att det var många som gjorde det, så jag ville också testa på.. Jag bloggade ett tag, men ledsnade och tog bort min gamla blogg. Men jag ångrade mig efter ett tag och gjorde den här bloggen. Det kändes så tomt och inte kunna skriva någonstans.. Även fast jag inte skriver så ofta. Det kändes ändå som att det kan vara bra och ha en blogg så man kan skriva vad man känner någonstans. Man kan ju skriva dagbok också, jag har försökt ett antal gånger men sen glömmer man bort och skriva.. Bloggen finns ju här i burken som man ofta sitter framför :)

Dag 11

Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner



Dag 10

Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad

Just nu är det:

Glad: Firework - Katy Perry


Ledsen: Love The Way You Lie, PART 2 - Rihanna
Uttråkad: Alejandro - Lady Gaga

Sur och förbannad var svår... Jag lyssnar nog inte på något speciellt då!

Fortsättning... Dag 9

Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna

Vad har jag gjort under dom senaste dagarna... Jag steg upp kl. 07.00 igår, det är jag ganska stolt över och att jag inte slösade allt för mycket pengar i Luleå. Sen kommer jag inte på något annat som jag är stolt över :)

lika roligt vare gång..

HAHAHA! Ni måste kolla den, om ni inte redan har sett... Eller äh, kolla den hur som helst, för den är lika rolig varje gång!

Spola till 2.44 om ni bara vill se det roliga..

you and me could have a bad romance...

Dagen har börjat tidigt, jag kom upp på morgonen. Lite småtungt var det men jag halvsov i bilen påväg dit.. Vi kom till Luleå vid 10 kanske, vi gick runt alla affärer och sen åt vi på Excotic. Det var helt otroligt mums, det tyckte nog Jenny också eftersom hon åt mer efter efterrätten, haha! Hungrig tjej var det! ;) Efter allt ätande gick vi lite till i affärer eftersom det fanns tid för det. Sen satt vi i en iskall bil och väntade på att den skulle fixas, hellyset funkade inte och det var mörkt ute.. Det fixade sig tillslut och vi kom hem hela, men lite frusna. Jag fick med mig nya jeans, två tröjor och en superstor och mysig halsduk, den lär behövs om vädret där ute ska fortsätta såhär.. -26! Uscha.. Jag bestämde mig där att jag inte lämnar staden om jag inte har hittat jeans, för jag har två par nu som har stora hål. Så jag kunde lämna staden nöjd och glad över mitt köp!

Känner mig lite småtrött nu efter allt springade i affärer och så känner jag att träningsvärken börjar komma smygandes från gårdagens träning också, så jag ska nog kolla om jag hittar någon tittbar (man säger nog inte så? men äh!) film och sen sova! :)

Måndag

Hej!
Det var några dagar sen sist..
Jag har tränat idag och fyy så jobbigt det var..
Det var en nära döden upplevelse.. Nej, så farligt var det inte..
Nu ska jag läsa lite i min bok och sen sova, för jag ska upp 07.00 imorgon..
Herregud, hur ska det sluta. Men vad gör man inte för en shoppingresa till Luleå!
Det går ju alltid att sova i bilen. Nu ska jag sluta ordbajsa och krypa ner under täcket.
Godnatt! ♥

2011

Gott Nytt År! Det känns ganska galet att det redan är 2011, men det här kommer bli ett riktigt bra år känner jag. Det är vårat år, 93:ornas år. Herregud! Två hela månader och några dagar kvar för mig! OM jag längtar..


RSS 2.0