Onsdag

Här framför datan sitter en myyycket trött tjej.. Jag vaknade nyss efter en två timmars powernap, men det hjälpte inte så mycket.. Idag ska jag börja soova tidigt.. Måste fara och tanka moppen så att jag kommer till jobbet imon och sen har jag inget annat jag behöver göra så då kan jag lika gärna börja sova och kanske vara lite piggare imon än vad jag var idag.. Yes, så ser mina roliga dagar ut just nu!

Peace Out!



Tisdag

Idag var en bättre dag än igår..
Fast jag råkade ta sönder en gräsklippare.. Oooops.. Jag körde på en sten(ar), jag är ganska säker på att jag gjorde det.. Hehe.. Men jag överlevde.. Jag har plåstrat om mina tår nu så nu borde inte skorna förhoppningsvis inte trycka lika mycket.. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter.. Jag har kommit fram till att jag ska sluta gnälla.. Det är helt fullständigt onödigt!
Nej, nu måste jag börja sova så att jag inte är som en zoooombie på morgonen..
PuuusssKraaam! Ha det bäst =)


Måndag

Första dagen avklarad.. Endast 14 kvar.. Jag lär döö..
Jag är trött.. Jag är hungrig.. Jag har vaknat på fel sida..
Tack, din jävel som sms-spammade mig så att jag vaknade mitt i natten..
Jag behöver en dusch och roligt sällskap! Ska nog cykla till mormor och hänga
lite med Paulina och sen vara med Ida och Fis om dom kommer till stan!
Precis vad jag behöver!



everybody is dancing in the moonlight

Igår var det båtcruise med Ida och Emppo. Och tack godegud för att vi överlevde, haha! Jag dock på att ramla i vattnet när jag skulle skjuta ut båten från Tornefurö.
Ida - "Vet du hur man gör?"
Jag - "Men jaaa!!"

Och sen hängde jag där på båtkanten... Hehehe!

Idag for jag på bilbingo med Jenny. Men jag kom tyvärr hem tomhänt, medan en annan bil fick bingo minst 4 gånger. Dela med er säger jag bara! Men imorgon är det jobb som gäller och då börjar pengarna rulla in, yeeee. Skönt!


Bra kvalite på bilderna, jag vet!

Lördag

Jag drar och leker lite stugliv med Ida..
Bye!

Twilight - Eclipse

Nån annan än jag som längtar enooormt till att Eclipse kommer på bio?


Midsommar!

Har inte varit så aktiv med bloggandet nu på senaste tiden men vi skyller på att det är sommar! Dom senaste dagarna har spenderats med Paulina. Vi har varit med folk och spelat kubb på stranden, skrattat, tagit promenader och varit på Köpcentret såklart..

Det är helt underbart väder ute ifall någon har missat det. Har legat och stekt lite smått. Hur skönt som helst! Som sagt så är det ju Midsommar idag och jag ska nog inte göra något speciellt idag, eftersom alla mina vänner är med sina familjer så får jag väl också vara med familjen, om det inte blir några ändrade planer..

Nu ska jag gå ut och fortsätta stekandet en stund till.
Ha en trevlig midsommar!


Natthumor!

Svårt och somna... Kolla på dom här! HAHAHA!!!






Don't Call My Name

Jag sitter här i väntan på att Ida och Lisa ska komma till stan, så att vi kan hitta på något!
Alla andra har börjat sitt sommarjobb idag och jag har hållt Lisa sällskap på Station i några timmar. Mitt sommarjobb börjar först nästa måndag så det är bara och njuta av att kunna sova länge på morgonen. Fast jag hade inte haft nått emot och börja jobba redan nu när det ändå inte är så speciellt fint väder ute.
Var är den efterlängtade sommaren? Och myggen kan ju gå och dö!? Jag håller fullständigt med gruppen på facebook "Vi som längtade till sommaren men glömde bort myggorna" för så är det ju verkligen. Inte kom jag ihåg att det fanns såna äckel grejer! Men det hjälper inte och gnälla, dom finns och dom kommer alltid att finnas! Men dom skulle inte behöva finnas i så stora flockar..
Äh, nu har jag bara skrivit enmassa strunt.. Jag lägger nog av här typ och nöter musik istället!

Lördag

Jag har suttit framför tv:n i princip hela dagen. Det har ju varit Kronprinsessans bröllop om någon nu har lyckats missa det. Jag har tagit små tupplurer när det inte har varit något intressant. Ja, det är så min dag har sett ute. Dels beror det på att det har regnat ute och dels för att jag inte har orkat göra något annat, hehe!

Funderar starkt på att gå och sova eller något. Imorgon blir det förhoppningsvis bio, om Lisa lyckas fixa sig till stan osv.. Annars får jag försöka ragga med mig nån annan ;)

Nu ska jag gå och äta citron!


i could really use a wish right now

Jag har än en gång lärt mig att man aldrig ska ha några höga förhoppningar eller planer, för då skiter allt sig bara! Det sägs ju att man lär sig av sina misstag, men det verkar som att det inte går in i huvudet. Men nu sitter det verkligen där! Eller förhoppningsvis ialf.. Justja, inga förhoppningar var det väl. Så länge höll det..

Idag har jag spenderat dagen med bäst kusinerna på köpcentret och häng hos mormor, fast alla var lite osociala och trötta av någon konstig anledning. Inte kan det väl ha varit shoppandet?

Nu ligger jag här och hostar. Jag vill bli frisk nångång, jag är trött på allt hostande. Men den vägrar ge sig. Ska nog kolla Precious.

Peace Out!

i'm yours

Då var ettan nästan avklarad, imorgon delas betygen ut och vi får sommarlov! Skönt säger jag bara.. Jag tycker att jag har förtjänat lite ledigt, mer exakt 1 och en halv vecka får jag sova ut för sen börjar hard work work och massa cash cash cash. Det låter rätt bra i mina öron, mycket bra!

Jag ska nog börja dejta kudden nu.
Klockan halv 7 är det nämligen uppstigning.
Ligger och funderar på hur jag ska lyckas med det.
Äh, det går nog på nått sätt!

Godnatt!

Skaka Rumpa

Jag sitter här i min ensamhet och funderar på vad jag ska göra..
Kanske jag skulle ladda ner nån film och slå på den, är ändå helt
förkyld och hes så det är lika och ta det lugnt. Men då är frågan..
Vad för film? Jag vill se typ drama eller nån söt film :) Jag ska leta,
leta, leta..

Hejdå!

Cause I've Had A Bad Day

Det här har inte riktigt varit min dag. Först vinkar jag till fel person och skäms lite efteråt, men kommer på att det kanske inte var så farligt. Men nu kommer vi till det värsta. Vi skulle gå över diket till Ikea/Ikano, och såklart så är det massa gegga och äckel där så då tänkte jag ta värsta skuttet över, sagt och gjort.. Jag lyckades... NÄSTAN.. Just när jag kom till andra sidan hörde man ba "splash" och det var min vita skor dom blev halvt bruna, väldigt fint säger jag bara. Sen var det pinsamt och gå in till affärer med suuuper skitiga skor. Det såg säkert ut som att jag hade trampat i hundskit. När jag kom hem började jag helt desperat gnugga och slänga in dom i tvättmaskinen och 1 timme senare när jag tog ut dom var dom istället GULA. Då dränkte jag skorna i klorin och satte dom i tvättmaskinen en gång till och nu är dom nästan rena, men jag är inte nöjd ännu. Jag vill inte att dom ska vara ljusgula :'(
Jag får fråga mamma vad hon tycker att vi kan göra med dom när hon kommer hem. Jaaa, nu har ni fått höra min "hemska" berättelse om mina kära skor. Om ni har läst så här långt ner så tycker jag att ni är värda en applåd!!

Har även varit och promenerat med Fanny, mycket trevligt var det. Fanns mycket och prata om när vi inte har varit med varandra på länge! Nu sitter jag här och har jätteont i halsen, det kom ju också sådär lagom till studenten när vi ska sjunga. Jag ska typ gå och tröst äta mumsmums nu. Hejdå!


Everytime I Close My Eyes

Äntligen är alla prov bortgjorda. Känns riktigt skönt och det känns redan som att vi har sommarlov. Men tyvärr så är det 1 och en halv vecka kvar dit.. Fast vi kommer säkert ha massa lediga dagar nu eftersom vi inte har några lektioner. Det går ju det också!

Jag sitter och funderar på om man skulle fara och springa lite, har tänkt göra det nu i flera dagar men det har som inte blivit av. Har alltid "hittat på" något annat. Hehe! Måste bara vänta en stund nu, för jag åt just.. Annars blir det nog jobbigt ;)


Love Generation

Den här dagen har varit mycket bra eftersom att den har spenderats med dom bästa flickorna. Shit, vad jag har saknat dom. Kändes som att det var mer än 1 vecka sen jag hade sett dom sist. Jag vill bara säga att ni är bäst ♥

Vi var och kollade på balen och alla var så fina. Blir ruskigt taggad på bal! Men nu är det så att jag får vänta 2 år innan det är min tur. Så jag hoppas på att det går snabbt.. Efter att vi hade kollat klart for vi till Leilani och åt.. Jag bestämde även att jag inte ska äta ute på lääääänge, är ruskigt less på utemat. Makaroner och sånt känns mycket godare nu ;) Sen drog vi vidare till mig och satt och babbla om allt, och då menar jag verkligen allt! Nu ligger jag i sängen och väntar på att filmen ska laddas ner klart så jag får kolla på den, om inte ögonen sviker då.. Imorgon är det iallafall stenhård pluggning som gäller, fast jag har redan läst lite och jobbat bort lite uppgifter. Men det räcker nog inte, för provet hade tydligen varit SVÅRT. Aja, men nu verkar det som att filmen är klar, så jag avrundar här. Godnatt!


Home Sweet Home <3

Efter en härlig vecka i värmen är jag hemma i kylan igen, hej mitt vinterland! För det är det verkligen. Usch! Det ska ju vara juni... Den här dagen har spenderats på flyget, i bilen, på köpcentret och hos mormor med älskade Paulina. Nu ska jag lägga mig ner i min egna übersköna säng och läsa alla 263 blogginlägg som har samlats dit under veckan. Trevligt värre ;)

RSS 2.0