What to dooo?!

Känner ett litet sug för och klippa håret lite...

inte rikitigt så kort, men pannluggen var fin!
eller kanske såhär...
Jag får nog fundera ett tag...

.......

Djup suck...

Torsdag

Hade mitt första jobbpass på Candy World igår. Det gick bra. Fick stå lite i kassan, var lite lost där i början på hur allt funkade men sen började jag förstå det lite! Imorgon blir det igen. Kult!
Jag ligger fortfarande och latar mig, ingen skola idag! Mycket skönt. Eller jag måste bara på T-School träningen, men den är först halv 4, så det är juuu lugnt! Kan ligga kvar här ett bra tag.
Nu står det still i hjärnan, så jag slutar här!

Ouuyeeah!

Mitt riktiga körkort har anlänt! Jag gasade på som tusan till posten för att jag skulle hinna hämta ut det, med mormors lilla rallybil. Snajsigt värre! Bra dag idag!
Ska fara och panta flaskor med Jännuuu, sen blir det bio med Ida och sen vet jag inte vars vi tar vägen!

Tisdag

Tisdagen var seg, fast dom brukar gå snabbt.. Kan bero på att jag var så trött på förmiddagen. Men sen blev jag piggare och mega glad när jag och Jenny var en sväng till Candy World. Gissa vem som fick jobb där ;) Oooouyeee! Hello lite extra pengar. Ska lära mig kassa om 3 veckor och sen får jag förhoppningsvis jobba på påsklovet och helger. Mycket bra! Det här "vuxen livet" börjar ju finfint!

Var på Bodypump och jag tippar på att någon inte kommer kunna gå i trappor imorgon, eller om jag kan så blir jag besviken. För benen darrade verkligen efteråt. Nyss program var det ja.. 

Nu ska den här damen sova. Kramgodnatt ♥

loppuslut

Mitt livs bästa sportlov hittills börjar lida mot sitt slut.

18 år - check
Körkort - check
Cruis - check
Krogen - check

Igår var det alltså krogen som gällde. Skitkul var det också! Tack alla för det! Och den här dagen var inte så hemsk ändå.. Lite illamående men det gick över när jag fick i mig mat och liter vis vatten! Sen senare mot kvällen blir det promenad med Jenny, jag behöver frisk luft! Rummet luktar tydligen inte så gott har jag fått höra.. Vädring next! Nu ska jag försöka mig på att göra lite på engelska redovisningen. Back to reality... *Djup suck*



18 and life!

Är det här livet börjar nu eller?
Jag är iallafall helt otroligt lycklig idag. Dels för att den här dagen ändligen är här och för att jag klarade teoriprovet!!!! Det går nog inte och beskriva hur oooootroligt skönt det är! Happiest girl in the world, typ!

Känslan när man skulle trycka på "rätta knappen" går inte heller att beskriva, för den var verkligen hemsk! Jag lovar att hjärtat slog 200 slag/sek. Inte kul! Men sen var det en lättnad när det stod att jag var GODKÄND! Släppte några glädjetårar när jag satte mig i bilen efteråt. Shit, vilken lipsill jag har blivit på dom senaste veckorna...

Nu väntar jag på att klockan ska bli 15.00, för då är det dags för sista körlektionen!

PUSS & KRAAAAAAAM! ♥


:D


Heeeeeej!

Jag har inte glömt bort den här saken helt.. Har haft fullt upp med och plugga! Det går finfint!
Den här lördagen har varit superrolig. Jag har så påhittiga vänner! Jag kan ju börja med och säga att jag har varit lite spänd hela dagen eftersom jag fick ett sms från "Ove Sundberg" som meddelade att "han" skulle komma och hämta mig strax före 5. Jag visste ju att det var mina vänners påhitt.. Vid 5 kom dom bakom dörren och jag fick en låda som det fanns antagligen världens fulaste kläder i, eller skjortan var ju fin. Men resten var ju sådär njaaaaa... HAHA! Blåa joggingbyxor, vita knästrumpor, en randig skjorta, gröna gummistövlar och ett pannband var min outfit. Ni kan få bilder sen ;) Men iallafall, vi åkte till köpcentret och där hade jag och Evve en tävling om vem som fick mest autografer, sen skulle vi få en kram av någon och en autograf på armen. Jepp, det var inte så hemskt, det var skitkul! Ett gott skratt fick man och många andra fick nog också det, när dom såg oss.. Av mormor fick jag höra att jag såg ut som en "bonde-piga". Aaaa, så ni kan nog förstå hur det har sett ut!
Hade jättegärna stannat längre hos Jenny med dom andra för lite partaj, men imorgon måste jag p-l-u-g-g-a körkortsteori. Men nästa helg, då är det krogen som gäller ;) OM jag är taggad!
Tack alla för en awesome dag! KRAM till er! ♥

RSS 2.0