i belive i can fly

Den här dagen har spenderats på Köpcentret med Jännuuu.
Blev av med några *host* hundringar. Hehe, nu ska jag inte
shoppa på ett tag säger jag bara. Men det var bara sånadär
nödvändiga saker, inget onödigt.. Tycker jag iallafall ;)
Sen har jag gjort klart samhällspresentationen, yeee! Imorgon
blir det plugg till samhällsprovet. Och sen möjligtvis Hårmodevisning
om jag lyckas ragga med mig någon dit. Någon frivillig?
Nu ska jag fortsätta kolla på Idol och sen ta en dusch. Hejsansvejan!

babe there is a dance in the dark

Sist jag skrev här var... Hm, kommer inte ens ihåg när det var.
Men ett fint MVG blev det på NK-provet, sen blev det en dags tripp
till Luleå med skolan. Jag hittade verkligen inte ett piss på stan där.
Eller 1 par leggings, inget annat roligt.. Tragiskt!
Helgen har iallafall spenderats med fint och roligt sällskap. Härligt!
Idag har det det stått kalas på schemat. Där satt jag och mumsa massa
onyttigheter och gulla med en söt bebis, dom luktar bara för gott.
Nästan så att man skulle kunna äta dom. Nej, jag skoja bara. Men dom
är så småååå och söta! Sen bar det av till Ica och sen vidare till GAngstalund.
Där blev det mer onyttigheter, eller så onyttigt var det inte, tycker jag faktiskt.
Ja, och så kollade vi film. Salt. Den var helt okej, fast jag inte är något stort fan
av actionfilmer.. Cykelturen hem var vääääääldigt kall, jag insåg att det är dags
och plocka fram vinterjackan... Och nu insåg jag att jag ska ta och stänga av datan
och börja sova. Skönt med ledigt imorgon! Men måste göra lite läxor och sen blir det
nog Köpcentret med Jennuuu!
Peace out!

It's all in my head!

Ny vecka med nya möjligheter..
Längtar till fredag..
Vill shoppa..
Orkar inte plugga mer..
Tror att jag fattar allt till provet imorgon..
Men kommer garanterat inte fatta ett piss imorgon när det gäller..
Väntar på att Idol ska börja..
Kom på att jag behöver ett nytt headset..
Den här listan kan göras lååååång..
Can we pretend that airplanes in the nightsky are like shooting stars..
I could really use a wish right now..



Saturdaymorning

Godmorgon!
Kvällen igår började med att jag mötte flickorna på Ica, vi köpte lite snask och sen for vi vidare till Fanny och babblade, kollade Idol och någon äcklig skräckis. Sen for jag vidare på äventyr med Jenny och Milla. Ja, nog var det en rätt händelserik kväll/natt, och nog är det ganska kul och kolla på fulla människor som ska försöka cykla och gå över järnvägsbron. Oherregud! Det blev mångamånga skratt iallafall.
Vaknade för ett tag sen, funderar på vad man ska hitta på idag. Blir nog Köpcentret en sväng med kusinvitamin lite senare. Ska nog ta och stiga upp och gå och ta en dusch...
Peace out!


hellooo

Har inte skrivit här på några dagar igen. Det beror nog på att jag inte har haft något att skriva OM. Har iallafall kommit igång med träningen igen, vilket har resulterat i träningsvärk och inte så lite heller. Men jag klagar inte. Är man otränad så är man, men det ska det bli ändring på!
Nu ska jag gå och gräva efter någonting och äta och sen glo på idol och ett par avsnitt av OTH. Ha det gött.
Peace out!

All The Right Moves

Skoldagen var seg som tusan, massa håltimmar hit och dit. Men jag och flickorna planerade och som det ser ut nu så åker vi till Luleå den 12/11 för och se på Idol helt live. Trevligt trevligt! Jag har powernapat lite så nu är jag supertaggad inför kvällens bodypump pass. Skönt och få träna och svettas lite!
Nu har jag inget mer på hjärtat så jag sätter punkt preciiiis här.


how was i supposed to know


i belive...

Så var det helg igen. Veckorna flyter på snabbt och helgerna ännu snabbare. Vilket är skönt på ett sätt, men ändå hemskt hur tiden kan gå så snabbt. Det känns som att tiden bara flyger iväg utan att man själv hinner reagera, som att man inte hinner få någonting gjort. Jag gör bara samma gamla saker varje dag. Vilket är vakna på morgonen, fara till skolan, komma hem från skolan, göra läxor, sitta vid datan, umgås med vänner. Jag saknar det där lilla extra... Något som gör mig lycklig för ett tag eller åtminstone en stund, det är det jag saknar i mitt liv!
Nu har jag skumat klart här. Hejdå!


onsdag

Sitter här och kollar på Idol. Det är bara för underbart när det kommer någon helt tondöv och sjunger dit. Stackare! Haha, men det blir ju kul för oss som sitter och kollar..

Den här dagen har bestått av skola, övningskörning och tapet rivning. Guuud, vad jag älskar och köra bil. Det är såååå kuuul! Finns nog inga ord som beskriver hur mycket jag längtar till att jag fyller 18 och får ta körkort.

Nu ska jag springa och göra en macka innan Idol börjar igen. Godnatt på er!

mondaymorning

Jag har inte haft tid och skriva på länge eller hela helgen då. Jag har inte haft ork och göra det. Men helgen spenderades iallafall men Paulina. Jag har rivit tapeter idag och jag kan tala om för er att det verkligen är misson impossible! Det bästa med det hela är ju att det är cirka 6 lager med olika tapeter på väggarna, så det är som att riva loss kartong bitar och sen när det inte går och riva mer så får man bara loss småsmå bitar. Jag har ont i min hand och mina fingrar. Men vad gör man inte för och hjälpa lilla söta mormor :)

Nu ska jag gå och snabb dusch och sen börja nanna kudden. Godnatt!


I don't know?

Sitter här med en enormt snygg slingmössa på mig. Yepp, jag bestämde mig för bli lite blondare. Snart ska det tvättas bort och sen rullar jag iväg mot mormor där Paulina befinner sig. Köpcentret är nästa destination sen. Myspys!
Nu måste jag kila iväg till duschen..

Over and out!

I still remember

Den här dagen börjar lida mot sitt slut, eller den har redan gjort det. Har umgåts med flickorna. Nu ligger jag här och funderar på saker och ting, eller det gör jag inte alls.. Fast ändå gör jag det... Nä, nu ska jag sluta skuma och börja sova istället. Godnatt!


Just a dream....

Jag började dagen med att ta det lugnt på morgonen, åt frukost helt lugnt, tog en dusch och kollade på tv. Ibland är det skönt och vakna tidigare än när klockan ska ringa. Sen rullade jag iväg mot skolan där jag skulle möta Ida och Fanny, vi rullade sen vidare mot grannlandet där vi skulle bowla med klassen. Det gick finfint, jag hade som mål och få iallafall en strike och jag fick hela 7 stycken ;)

Efter bowlingen for vi en sväng till Köpan, där jag köpte mina efterlängtade leggings. Och så kollade vi på hårfärger men jag kunde inte bestämma vilken färg jag vill ha.... Svårt det där.. Jag vill ha ljusa slingor samtidigt som jag vill ha mörkare hår. Inte lätt! Ska nog googla efter lite fina hårfärger.. Jag återkommer om jag hittar något fint!

Onsdag

Har känt mig helt trött hela dagen, kan bero på att huvudet typ är fullt av snor. Mysig info jag vet... Jag skulle kunna gå och sova redan nu. Men ska nog ta och sy in mina jeans lite och glooo lite OTH... Igen... He-he-he! Började med säsong 7 idag. Herregud, vad ska jag göra sen?!?! Äh, jag får nog ta och koncentrera mig på skolan sen! Nu ska jag ta och kolla dom där jeansen och plocka fram symaskinen..

Over and out!

Btw, så har jag beslutsångest över vilken färg jag ska färga håret. Antingen ljusa slingor eller mörka?!?!?!?!


RSS 2.0