I'm Working It Out

Tagga bodypump, jag har längtat efter det hela dagen. Yeeeeeey!!

This Is It

Mardrömmsdagen är över och den gick ganska fint ändå. Jag känner mig otroligt glad över att proven är bortgjorda och att lovet börjar närma sig, en till dag sen ska jag inte göra något förutom att slöa hela långa lovet. Jag ser framemot det!

Känns som att mitt liv och humör är på topp just nu och inget kan förstöra det :)

hahaha!


Stina körde på det säkra sättet, medan......


Jag körde på det inte så säkra sättet....

Is It True

Jag har kommit fram till att man verkligen inte ska ha 2 prov samma dag. Jag blir verkligen överlycklig om jag lyckas på G på båda proven. Jag orkar inte plugga mer, jag ger upp. Jag har hållt på nu i cirka 6 timmar och vet ni det känns i huvudet och ögonen. Men nu har jag iallafall lärt mig en sak.... Jag ska ALDRIG mer skjuta upp på saker och ting!!! Jag lovar och svär det nu!! (läs: det kommer ändå inte hålla, hehehe)

Jag längtar efter att jag får lägga mig och sova. Yes, sovmorgon imon. Mysigt värre! Jag har egentligen inget mer och skriva så jag avrundar hääär..

Skoja bara....

Sorry om mina inlägg på den senaste tiden har varit lite negativa. Jag lovar att det ska bli ändring på det :)

Nuuu ska jag gå. Kram ♥

PluggaPluggaPlugga

Jag sa idag till mina vänner "jag tänker inte öppna datan förrän ikväll!" Men nu sitter jag ju här, men jag lovade mig själv att det bara skulle bli en snabb visit.. Annars blir det inget av mitt pluggande. Bläääää! Jag orkar inte, jag vill sova. Aja, nu ska jag plugga ihjäl mig, skriver kanske sen senare... Om jag nu överlever dvs. ;)


The Sky's The Limit

Vi fick sluta tidigare idag, klockan 13.10 rättare sagt. Superskönt! Jag promenerade hem i "snöovädret" och höll på och att halka säkert 1000 gånger. Kan det inte sluta snöa och börja smälta bort istället! Det är det enda jag längtar efter nu.. Oj, nu kom jag in på annat, hehe... När jag kom hem så tog jag en powernap på 1 timme och nu ligger jag sådär halvt vaken här och lyssnar på musik. Jag ska (läs: MÅSTE) börja plugga till de två kommande proven jag har på onsdag. Tråkigt värre.. Men när det är bortgjort slipper man tänka på skolan och tänka på LOV istället. Yeee, och ikväll blir det BODYPUMP och OM jag är taggad!!

Plugga vare ja...

/ Ida-Sofia

Cause You Lift Me Up

Tänkte bara säga godnatt till alla som läser det här. Godnatt ♥


For Your Enterteinment

Har varit runt på stan i massa affärer med mamma och mormor. Hem kom jag med fejk "converse" från Ica för hela 79 kr. Sen hittade jag gympabyxor från Stadium. Nu ligger jag i sängen fast jag borde börja plugga och göra lite matte, jag orkar inte.... Kan inte nästa vecka gå snabbt så vi får lov!


Lördag

Har varit ute på årets första skotertur idag, det var på tiden må jag säga. Och kul var det. Fast det höll på och bli lite kaos i trafiken i stan när vi skulle bort från OK. Haha, men vi klarade oss finfint! Sen bärde det av till Hookstugan och där tog det säkert en halv timme innan vi fick upp eld (läs: jag och Fanny. Ida satt mest bredvid och tjatade att vi aldrig kommer få upp någon eld.), sen kom Ellen och Stina också.

Är helt slut nu, känns som att jag slocknar hit vilken sekund som helst. Så det är nog bäst att jag börjar dra mig mot sängen. Goooodnatt ♥

My Life Be Like...

Den här dagen har spenderats i Pullinki eller rättare sagt Svanstein Ski som det heter nu för tiden. Måste säga att jag och Ida drog nog årets vurpor där. HAHA säger jag bara!! Skogsvägar + pudersnö = inte den bästa kombinationen. Jag är iallafall helt slut nu. Stina kom hit vid 8 kanske, vi har suttit och babblat massa baaajs, Ida var för trött för och orka göra oss sällskap. Jag ska nog också gå och tvätta ansiktet och sen krypa ner under mitt übersköna täcke och sova längelänge på morgonen (eller jag hoppas på det iallafall). Gooooodnatt alla söta männikor ♥

Give Me A Few Silly Saturdays

Halva veckan har redan sprungit iväg och jag sitter här och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan börja dra mig mot Aspen. Bodypump är vad som står på schemat. Jag känner mig taggad. Ska pumpa för liv och död, så att jag är helt slut efteråt..



Nu ska jag gå och byta kläder. Kraaam ♥

123456789

Jag är tom på ord... Hoppas på att lite godis och en powernap gör saken bättre!

In My Head I See You All Over Me

Det har varit helt underbart väder ute. Har varit ute på isen och åkt skidor för första gången i år. Jag tyckte att det var på tiden och få det bortgjort när det ändå var så fint väder. Nog märkte man att jag inte hade åkt skidor på länge, var helt död efter första uppförs backen i Riekkola. Det borde finnas en lift som drar upp en i alla backar, lite som i slalombackarna.

Jag kom just på att jag har glömt och träna in artikeln som vi ska redovisa imorgon. Wooops, kanske dags och börja plugga in den. Som tur är så är den kort!




You Take Me Higher

Jag skulle kunna ligga här i sängen hela dagen och bara lyssna på musik.. Men som tur är så frågade Ida om jag ville komma hem till henne och sen ska vi hitta på något med Fanny också. Det låter som att den här lördagen kommer bli kanon. Massa babbel och mys med dom finaste flickorna. Det kan nog inte bli bättre! :)


I Am Rock

Och så var det än en gång fredag. Veckorna bara springer iväg utan att man hinner reagera. Känns som att man inte hinner få någonting gjort. Men samtidigt närmar sig sommaren med stormsteg och som jag längtar. Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag längtar efter sommaren.

Ida ringde just och frågade om jag kunde göra slingor till henne och självklart sa jag ju JA.. Vi får väl se vad som händer sen, något hittar vi nog alltid på. Skulle vara kul och ha Fanny också här, men hon ligger hemma och vilar sin axel. Krya på dig vännen ♥

Imorgon är det fredagsmys

Jag har kommit fram till att jag inte kommer komma upp ur sängen imorgon, så hemskt är min träningsvärk just nu. Men nu vet jag iallafall att det har träningen har tagit någonstans och känner mig lite smått stolt. Nu ska jag gå och ta en dusch och sen krypa ner i sängen, allt detta om jag nu kommer upp ur den här stolen.. Önska mig lycka till, det kommer att behövs. Godnatt ♥

We're Marchin On

Känner mig som spaghetti efter Bodypumpen. Jag hatar utfall och känner ångest när dom börjar nära sig, men efteråt känns det hur bra som helst att man klarade det. Jag kan säga att tårarna var väldigt nära, det märks att jag inte har varit där på länge.. Imorgon ska jag nog testa Bodybalance och kolla hurdant det är.
Nu blir det dusch och sen dejt med John Blund. Godnatt ♥

Sommar, var är du? Jag saknar värmen..

I'm Only Gonna Break Your Heart

Jag åkte till Mäkimaa med pappa för och kolla om det fanns Converse där. Vilket det inte gjorde men däremot ett par Lacoste skor som var lite likt Converse. Jag envisades först med att inte börja prova dom, men jag gjorde det tillslut och dom fick följa med mig hem. Jag tänkte att jag kanske köper Converse sen nångång i framtiden om jag känner för det..


Lite dålig bild, men jag hittade ingen bättre :)

Tisdag

Jag är ägare till ett par nya jeans. Jag testade bara dom för skojsskull, men tror ni inte att dom satt helt perfekt och jag var tvungen och köpa dom. Så nu är man 30 € fattigare, men mycket glad över det. Haha.. Jag vill ha massa nya kläder men nu är det så att min ekonomi inte tillåter till de, men i sommar ska jag jobba och tjäna ihop massa cash, då kan jag köpa nästan vaaaad jag vill! Wohooo, jagshopping..


We Keep On Rockin'

Det var konstigt nog inte så svårt och komma upp ur sängen imorse, fast det inte alls var lockande. Dagen gick rätt så snabbt. Man blev helt snurrig för det är prov och uppgifter som ska göras här och där. Sånt hade man ju förträngt helt under lovet. Välkommer tillbaka till verkligheten!

Google måste vara det smartaste som uppfunntis, det är ju helt klart "en andra bästa vän" till sig själv. Där hittar man precis allt man behöver hitta och lite till. Vad hade vi gjort utan Google? Svar: INGENTING, man hade inte vetat något!

Idag står detta på mitt schema:

♣ Leta fram en engelsk artikel (Vilket jag redan har gjort)
♣ Läsa Gunnlaug Ormtungas saga eller så vänder jag mig till min vän ;)
♣ Färga håret, det börjar bli lite rosa på vissa ställen..
♣ Ta en promenad, om jag hinner d.v.s.. För jag kan inte fara på bodypumpen eftersom jag har ont i armen efter dagens spruta :(

Private Practice



Den här serien är galet bra och jag är fast...

Söndag :(

Buhuuu, det är söndag och det betyder att skolan börjar imorgon -.-
Lovet hade kunnat fortsätta lite till, men man får tänka att det bara är två och en halv vecka till Påsklovet.. Sen är det inte länge kvar till SOMMARLOV ♥. Snön skulle kunna börja smälta bort nu eller så kan man göra som kan man göra som en grupp på facebook säger "AUTA KESÄÄ, SYÖ LUNTA". Paulina? ;) haha

Jag ska ta och fråga pappa om han vill fara och övningsköra lite med mig, var ett bra tag sen. Har säkert glömt bort hur man kör..


Gimme love, gimme love



Man är ju smått ledsen över att denna charmiga kille inte vann. Okej låten kanske inte var den bästa men den går att lyssna på, men han var så glad hela tiden så man blev själv också glad, haha...


Lördag

Det känns inte alls som lördag mer som söndag, men det är tur att det verkligen är lördag för jag orkar inte med skolan ännu. Uschuschusch!
Kom hem från Ötå idag. Det har varit ett par mysiga dagar med Paulina ♥. På torsdag hade vi tråkigt på kvällen så jag började sminka henne, det såg helt förjävligt ut i början och jag var nära på och ge upp hoppet om att det skulle bli bra, men vet ni jag är ganska stolt för det blev ganska bra ändå. Min första sotning. Yeeey! Haha. Kanske skulle satsa på och bli Make-Up Artist, eller så inte :D

Jag har legat och kollat några avsnitt av Private Practice och snart börjar Melodifestivalen, man måste ju nästan kolla vem som vinner. Jaa, det är nog så min lördagkväll kommer se ut eftersom Ida är "in the big city" och Fanny är i Luleå..

Kraam ♥


Övertorneå

Jag befinner mig just nu i Övertorneå, eftersom min kära kusin lyckades övertala mig om att komma hit. Vi har varit på promenad med Millepille och vi har lagat tacos. Paulina hade hand om köttfärsen eftersom hon "är så grym på att steka köttfärs". Jaa, det är ju verkligen sååå svårt. Hahaha, gott var det iallafall. Har ingen aning om vad som händer ikväll, det enda jag vet är att jag har en chipspåse som står där och väntar på mig...


Måndag

Den här måndagen har spenderats på köpcentret och på hockey. Tråkigt nog kom jag hem med med tomma händer från köpcentret. Men jag hinner slösa upp alla pengar jag har fått så småningom..
Imorgon blir det Ylläs och dom har lovar superbra väder. Det gillar vi! Nu ska jag nog börja dra mig mot sängen, tidig uppstigning -.-

Godnatt ♥


I'm Seventeen












Nu är jag sjutton år, brunett och känner mig aningen vuxnare och smartare. Haha..

Give It To Me



Brownie

Jag är brunett... Der är lite konstigt och kolla sig själv i spegeln ännu. Men man vänjer nog sig :)

All The Right Moves

Gårkvällen var riktigt trevlig! Vi spelade "Trodde du ja" som jag fick av flickorna i present. Det var kul och det blev många skratt.
Jag har en stor fundering i huvudet.. Jag får alltid såna här påhitt ibland. Skulle jag passa i brunt hår? Jag är enormt sugen på och färga håret. Jag vill ha nån förändring. Men då dyker det upp massa frågor, skulle jag se helt blek ut? Skulle det se konstigt ut? Skulle jag våga? Osv.... Hmmm...?!?!

Keep On Walking

Nu är smörgåstårtan gjord och står i kylen och väntar på att den ska bli uppäten, vilket den kommer sen senare när flickorna kommer hit. Åh, vad mysigt det kommer bli. Det var evigheter sen alla var samlade tillsammans :)


I Just Wanna Keep You Longer

Hade tänkt slå på den här och hoppas på att den är lika bra som första..


Nedräkning

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2011&m=mar&d=8&h=12&mi=0&t=18-t55-5e55r-1t2t5&yn=ida&c=pi&mc=no

Beat It

Äntligen har det efterlängtadelovet börjat. Fast det känns ändå inte som att det är lov, konstigt. Men skönt i varje fall. Har varit en sväng till marknaden i Torneå, men det fanns ju absolut inget där.. Eller vi köpte godisremmar, har redan ätit upp mina och sitter här och mår lite små illa, alltid ska man trycka i sig allt på en gång.
Ikväll blir det nog en lugn kväll, kanske tränar lite om jag får lust eller så hittar jag på något annat. Fårse, fårse.

Idag när vi skulle städa fiket på folkan så hittade vi en påse med chokladbollar som låg när och bara skrek efter att bli uppätna, haha..
- Jag: Ååh kolla :D:D:D
- Ida & Lisa: Åhh, mums..
- Jag: Vi tar en var, det är ingen som märker...
Ida står vid dörren och kollar så ingen kommer, sen kommer hon och tar en och går tillbaka till dörren. Jag och Lisa stod ännu kvar vid påsen och smaska på våra chokladbollar.
- Ida: Det kommer någon!!!!!!!!!!!!!!
Lisa & Jag kollar på varandra och typ trycker in bollarna i munnen och sen håller vi på och dör av skratt när Mirja kommer in dit. Haha, det var lite små kul :D

TRÖTT...

...Är bara en liten del av vad jag är. Känner att jag har lite ont i halsen också.. Men det går nog bort undet natten om inte att förkylda människor har lyckats smitta mig.
Konserten gick prima, tycker jag iallafall? Känns skönt och ha det bortgjort. Nu återstår bara en skoldag och sen taggar vi LOOV. Hade tänkt skippa NK:n imon men blir illa tvungen och fara till skolan ändå för vi måste bära grejer från folkan. Menmen, det är smällar man får ta. Nu ska jag gå och duscha bort sminket och sen dejta kudden.
Godnatt ♥



Call Me Youngblood

Jag snodde en lista av söta www.jennymaija.blogg.se :)

antingen eller:
cola-fanta
röd-rosa
katt-hund
matte-engelska
helg-lov
dag-natt
svart-vit


SENASTE:
1. Meningen du sa? nej
2. Personen du pratade med? syster
3. Du fick sms av? ida
4. Du kramade? hm, kommer inte ihåg

IDAG:
5. Kläder? stumpbyxor, linne och jeansskjorta
6. Bättre än igår? vet inte

IMORGON:
7. Är det? torsdag
8. Planer? träna hela dagen med t-school och på kvällen konsert

FAVORIT:
10. Nummer? har ingen speciell men jag säger väl 8 då
11. Färg? svart, men det är kul med andra färger också ibland
12. Årstid? sommar ♥

DIVERSE FRÅGOR:
13. Saknar du någon? inte för tillfället
14. Humör för tillfället? lite trött och stolt över träningen jag körde nyss!
15. Det första du gjorde i morse när du vaknade? låg och drog mig extra länge
16. Vad åt du sist? ballerina kladdkaka och mjölk ♥
17. Vad irriterar du dig på? inget just nu..
19. Vem tänker du på nu? ida, för jag sitter och lyssnar på who knew, haha
20. Tror du att den personen tänker på dig också? ingenaning
21. Vart reste du sist? greece
22. Vad gjorde du igår? gjorde klart historian och chillade
23. Liknar du din mamma eller pappa mest? kanske mamma eller jag vet inte..
24. Ler du ofta? jodå
25. Om du måste välja en: (kärlek, skönhet, kreativitet)? - kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? jo, och en gång önskade jag mig en lillasyster och gissa vad fick... en lillasyster. lite läskigt tycker jag
27. I vems säng sov du i natt? min
28. Vilken färg har din tröja? just nu har jag en gul ful träningströja.

SORG:
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? det har jag säkert
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? jo
31. Gråter du när du skadar dig? jo, fast det inte ens gör så ont ibland

LYCKA:
32. Är du en glad person? jo
33. Vad gör dig riktigt glad? mina underbara vänner
34. Önskar du att du var lyckligare? jo
36. Kan musik göra dig glad? jo

KÄRLEK:
38. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? jo
39. Har du en flick/pojkvän? nej
40. Är du nöjd med det? ibland
41. Är du kär? inte vad jag vet

HAT:
41. Vem hatar du verkligen? hata är ett starkt ord.. men man ogillar ju vissa personer
42. Har du någonsin gjort en hat-lista ? haha, okej jag måste erkänna att jag har gjort det
43. Är du en mobbare? nej
44. Har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta? jaa, många gånger
45. Har du blivit sviken någon gång? ja

SKOLAN:
46. Gillar du skolan? det är inte så farligt ändå
48. Värsta ämne? - naturkunskap
49. Har du spytt i skolan nångång?  nej
50. Är skolmaten god? det kan man ju inte påstå

Nu kallar duschen och sen blir det Grey's Anatomy som är tillbaka i rutan igen! Yeeey..

Who Knew

Kom från skolan för ett tag sen och nu sitter jag här och lyssnar på Who Knew för att den ska fastna i huvudet så att jag inte förstör allt för Ida. Idag när vi skulle föra grejer till Folkan inför morgondagens konsert, så skulle vi åka med skolans minibuss tillbaka till skolan. Vi skulle köra upp för en backe, men man kan ju säga att det inte gick så bra. En stackars pojke var nästan tvungen och hoppa in i snödrivan för att vi skulle fram på gångvägen. Haha, vi kom inte upp för backen och då skulle våran kära rallyförare till lärare börja backa och en stund senare stod alla ute och försökte putta bilen för däcken hade grävt ner sig. Men vi kom loss och vi kom fram till skolan hela. Vi fick oss ett gott skratt iallafall!

Nu ska jag nog ta och kolla några avsnitt av Glamorama och sen lite senare träna lite.
Heejdå ♥

I'm In The Headlines

Yeey, 45 minuter på löpbandet gjorde susen. Härligt!
Nu bli det dusch..

Godnatt ♥

Meet Me At The Hotel Room

Skoldagen gick rätt så snabbt, den bestod av 2 mattelektionet, engelska och idrottsprov. Vi hade en lång håltimme så jag promenerade till Handlarn och köpte en kyckligbaguette och gick till mormor och åt den. Sen pluggade jag lite till idrottsprovet och så powernapade jag i cirkus 1 timme, för sen ringde Fanny och frågade om hon och Ida också kunde komma till mormor. Vi satt och babbla där ett tag sen gick vi till A-Hallen och gjorde bort provet och då var skoldagen slut. Det känns som att det inte är många dagar kvar till lovet nu, för imorgon har vi fetaste sovmorgonen till halv 12. Skönt säger jag bara! Och på torsdag har vi träning med T-School hela dagen och konsert på kvällen..

Jag ber om en enda sak och det är att det ska sluta snöa ute. Snälla, det räcker nu! Jag står ut med snön ett tag till, bara det slutar snöa.. =(



Dagens

Dagens humör: helt okej..

Dagens mående: bara fint

Dagens borde: plugga till idrottsprovet

Dagens frisyr: löst, rakt och tråkigt

Dagens smink: fundation, rouge och mascara

Dagens klädsel: leggings, linne och kofta

Dagens planer: plugga lite och bodypump

Dagens materiella vill ha: sommarkläder

Dagens fundering: inga speciella funderingar idag

Dagens beroende: vatten

Dagens tråkigaste: att det är måndag

Dagens längtan: sommaren...

Dagens superlängtan: att det ska hända något stort och härligt

Dagens tidning: ingen

Dagens låt: manboy - eric saade


She's dreaming

Ida sitter är i sin egna lilla värld och drömmer sig bort. Hon ska tydligen flytta till Piteå och där har hon en fin stor lägenhet. Jag och Fanny frågade vem som skulle laga mat och städa där.. Till svar fick vi: JAG! Då var nästa fråga hur många gånger brandkåren skulle komma per dag och vi tippar på minst 3 gånger.. Sen ska hon skaffa hund och hon har en granne som hon påstår är ruskigt snygg, blont hår och bruna ögon har han. Det lät ju inte så fint enligt mig och Fanny. Hahaha! Nu sitter hon helt tyst här, jag tror att hennes fantasi tog slut...

Måndag

Måndagmorgon är det igen och det är 1 vecka kvar tills jag fyller år och det är sista måndagen före lovet.
Vi sitter i biblioteket som vanligt, alla sitter helt knäpptyst och är inne i sina datorer.


Kan det inte sluta snöa ute, jag får utbrott på det snart :@ Bläääääää

RSS 2.0