Monday

Skoldagen gick rätt så snabbt. Efter skolan hängde jag med Ida och Lisa ut för äta. Amanda it was! Gott var det med kycklingsallad och nu ska jag inte äta ute på längelängelänge, det har blivit alldeles för mycket skräpmat på sistone. Nu blir det andra bullar!
Så från och med idag, säger jag nej, Nej & NEJ till utemat!

Nu ska jag dejta John Blund och hoppas på att han är snygg ;) Äh, jag skoja bara med er! Godnatt..

Sötare unge får man leta efter... OTH ♥

Söndag

Så var det söndag igen. Jag har hunnit hjälpa mamma och plocka lite vinbär och nu sitter jag här i behov av en låååång dusch. Senare blir det hockey. Bäst och pressa på sig lite extra kläder. Vaknade på morgonen av att jag inte kunde svälja utan att det gjorde ont i halsen, inte bra, inte bra... Funderar på om jag skulle cykla en sväng till Köpcentret och köpa ett par leggings som jag kollade på.
Men nu blir det dusch iallafall. Heippahei!

Lördag

Den här lördagen har varit seeeg. Jag har inte gjort något vettigt, för gräsklippning räknas inte till något vettigt! Tjejerna var här en stund, eller några timmar. Vi babblade allt möjligt och jag slingade Idas hår. Nu ligger jag här och gäspar, fast jag egentligen inte borde vara trött när jag har vaknat 11. Ska nog kolla några avsnitt OTH och sen börja dejta kudden...

Godnatt!


Svullen hals

Gjorde just ett STORT misstag... Jag åt en nektarin, nu är halsen helt svullen och det kliaaaaar! Nu vet jag iallafall att ja inte ska äta de..
Vi fick våran första läxa idag och inte är jag bitter över det, men det är bara för att naturkunskapen har blivit mycket intressantare när vi har en ny lärare som kan förklara och lära ut! Plus i kanten för det... Jag gjorde bort läxan, för jag har bestämt att jag inte ska lämna nånting till sista minuten!
Yeees, det var min dag och imorgon har jag sovmorgon till 11.50, mycket skönt!
Nu ska jag börja med säsong 6 på jaaaa, ni kan nog gissa ;)

I must be dreamin' again

Jag läste just lite bloggar och märkte att nästan alla skrev något om att dom var snoriga och hade ont i halsen. Det brukar alltid bli så när skolan börjar. Bakterierna börjar typ flöda. Jag hoppas bara på att jag inte själv blir smittad! Ikväll har jag varit på en lång promenad, det var superskönt och det behövdes verkligen. Har suttit inne på tok för mycket.. Det ska det bli ändring på, ska nog börja med bodypumpen igen och så har badhuset öppnat så då kan man dra och simma också..
Nu ska jag stänga den här maskinen och börja sussa. Godnatt!

I made it

Jag har varit lite på latsidan vad gäller bloggande. Jag har inte haft så mycket för mig. Skolan har börjat och jag har överlevt dom här första dagarna, även fast jag trodde att jag skulle dö första dagen. Men här sitter jag livslevande! Vilket jag är mycket glad över. Jag måste säga att mina vänner är helt underbara! Dom finns där ALLTID.. Och vissa personer kan ju gå och ta sig någonstans....

Jag trodde verkligen bättre om dig, men det visade sig att jag hade fel.. Nu slipper jag iallafall sitta och fundera i onödan för det är inte du värd! Aja, nog snackat om idioter! Såna vill man ju inte ha här i bloggen..

Jag har legat på soffan och kollat några avsnitt av OTH, som vanligt.. He-he-he, men man måste passa på nu när vi inte får några läxor ännu! Sen fick jag äntligen upp arslet från den här soffan och drog en sväng och handla med Mor och så var jag och övningskörde med pappsen. Jag börjar bli ritkigt kiiiiing på och köra. Det där med och köra i stan är ju piece of cake, haha ;) Se upp i trafiken säger jag bara!

Nu ska jag glo på OTH igen, otippar va?!


When the stars go blue

Jag vill bara dra en påse över huvudet och gömma mig. Men nej imon är det skola och jag hoppas på att jag blir osynlig under natten, det skulle vara helt underbart!
Next: OTH!

Tonight I'm gonna party like rockstar

Äntligen fick jag tummen ur röven och städade mitt rum. Det behövdes verkligen! Nu är rent, fint och luktar gott framför allt, haha. Nu ska jag se ett avsnitt OTH, tycker att jag har förtjänat det när jag städade rummet. Man måste ju ge sig själv en liten belöning.
I've gotta feeling that tonight is gonna be a good night...


Fredaaag

Äntligen har jag fått mina efterlängtade Converse ♥.
Jag satt och kollade i Happisbladet och såg att det var 20% rabatt på alla skor på Staduim, ni kan ju gissa vem som satte sig på cykeln och trampade med fullfart dit.. Och nu har jag bestämt att jag inte ska köpa någonting på länge nu. Måste spara lite pengar nu!

Nu sitter jag här och skriver.. Ida och Emma sitter och kollar i skolkatalogen. Senare ska vi och äta på MAX (efter det här ska jag inte äta ute på läääänge, har blivit lite mycket på sistonde..) och sen ska vi och kolla på hockey.. Det låter som en bra dag för mig :)

Här får ni en ünderbar låt!


Kill me!

Efter en härlig dag i Luleå så är jag trött i benen och glad över mina fynd. Fick med mig jeans som var det viktigaste och sen fick jag med mig lite annat. När jag kom hem dum som jag var, gick jag och kolla om vårat schema hade kommit in på internet.. Och vet ni, det hade det. Jag ska gå och ta självmord nu! OMG, jag kommer avlida!!!! En låååååång och plågsam döööd kommer det bli! Jag ångrade just det jag har sagt om att jag längtar till att skolan börjar!

Ja... Ni ser ju själva!


Nu väntar jag på att Ida ska komma så att vi kan klaga över vårat dåliga schema tillsammans.. Haha, nej jag skoja bara =)

Söndag

Den här dagen har spenderats i Övertorneå hos mina älskade kusiner!
Nu sitter jag här och har ont i magen, anledning vet jag dock inte..
Imorgon ska jag på en morgonpromenad har jag bestämt. Det kanske blir en förmiddagspromenad, beror på när lilla jag känner för och stiga upp. Men promenad ska jag på iallafall.
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på OTH. Niiiice! ;)


Saturday

Det är härligt varmt ute med det är fucking mörkt.. Man går ju helst inte ensam i det där mörkret. Den här kvällen har bestått av promenerande, massa skratt och prat med nå random finnar med Ida och Jenny. Yeees, it has been very fun! Tack fliiickor =)
Nu ska jag börja dejta kudden, ögonen börjar svika. Godnatt!

You make the rain fall, cause it's so beautiful

Jag har hunnit vara på en svettig och härlig morgonpromenad, eller morgon är kanske fel.. Mer som en dagspromenad. Men för mig var det morgon när jag vaknade halv 12. Vilket påminde mig om att det kanske skulle vara dags och börja stiga upp lite tidigare.. Skolan börjar om 1 vecka. Men jag ser framemot skolan, för iår ska jag kämpa, plugga och få fina betyg. Jag har det som mål iallafall!

Idag ska jag ut och övningsköra med Far.. Får väl se hur det går, har kört senast i juni. Nåå, vi överlever nog ;)


Sol, sol, SOOOL!

Äntligen tittar solen fram lite. Har legat ute och läst skvaller i Hänt Extra och solat lite, skönt värre! Nu sitter jag här i väntan på att Ida ska komma eller höra av sig. Vi ska på en middag för 2 på något mysigt turkställe, hahaha! Sen blir det Vampires Suck, yeeeeeeey!

Och människor var försiktiga idag för det är.... Fredag den 13:onde!

Peace out..

jag taggar!


one tree hill

Jag har inte haft något vettigt och skriva om.. Har varit upptagen med att kolla OTH, vilket jag ska fortsätta gör nu också. Ha det gött!

........

Underbar låt ♥



Tisdag

Jag ligger här och latar mig och glor på One Tree Hill. Grym serie måste jag bara säga! Och sen tycker jag faktiskt att jag förtjänar och lata mig lite för jag har varit och springit igår och idag.. Sjukt jobbigt och segt var det idag, fyyy! Men efteråt känns det underbart.

Nu ska jag fortsätta glo på den här snygga snubben ;)


Söndag

Godmorgon alla trötta och morgonpigga!
Jag tillhör dom trötta. Ville bara fortsätta sova men nu är det så att det fina gröna gräset därute väntar på att bli klippt. Den får vänta en stund till. Jag oooorkar inte gå ännu. Snart...

Ikväll blir det Diggiloo på Cape East. Wooohooo, eller?! Med fint sällskap så blir det nog kul. Vi hoppas bara på att vädergudarna inte ska börja jävlas! Så Gud, om du nu skulle råka läsa det här! Sooooool vill vi ha! Tack på förhand!

Nu ska jag gå och checka hur det står till med maten....

Clap Your Hands

Hemma efter två mysiga dagar med flickorna i Idas stuga. Vi har pratar, badat, simmat, bastat, gått i skogen, rott med båten och massa andra "stuggrejjer". Väldigt härligt har det varit! Sen lyckades jag (klantarslet) trampa på en planka som inte satt fast när jag skulle hoppa av båten och skrapade upp benet och ramlade nästan i vattnet, voivoi säger jag bara.. Ikväll ska jag nog sitta och kolla på OTH och bara ta det lugnt...

Peace out!






You Make The Rain Fall

Jag hade världens skummaste dröm inatt... Jag märker att det har blivit lite för mycket Snabba Cash läsande för min del. Hehe.. Det går inte och sluta läsa, man blir beroende. Jag har läst ungefär halva boken på 2 dagar = 300 sidor! Hoppsan! Men vädret där ute är ju inte det vackraste så då är det lika och ligga och läsa, väldigt mysigt. Sen känner jag mig ännu duktigare för jag körde 40 minuter på crosstrainern. Och vet ni... Det känns i benen!

Nu ska jag förtsätta läsandet för det finns inget vettigt vid datan.
Peace out!


All I Need Is You

Jag har nog aldrig svettats så mycket som jag gjorde på bodypump passet som jag och Fanny var och tränade. Gud vad duktiga vi är! Och det lär känns överallt i kroppen hoppas jag också.. Bara för att fördriva tiden medans jag väntar på att Ida ska komma till stan så gör jag som alla andra......

Regler:
1 - ställ in musikspelaren på blandat
2 - byt låt efter varje fråga
3 - skriv ner låten som svar på frågan, FUSKA INTE

Hur mår du idag?
Animal

Hur kommer dagen idag att vara?
Hotel Room Service

Vad var de första du tänkte när du vaknade?
Hung Up

Vad är de sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
For Your Entertainment

Vad skulle du få heta om dina vänner bestämde namn åt dig?
All I Ever Wanted

Hur är det med kärleken?
Crash And Burn

Vilken låt passar bäst in på den du är kär i?
Rude Boy

Hur mår dina vänner?
Hollywood

Tycker dina vänner om dig?
On A Mission

Hur ser folk dig?
Commander

Spanar folk in dig?
Princess

Är du bra i sängen?
Save Tonight

Har du några sexfantasier om dig?
In A Moment Like This

Kommer du alltid att bo kvar i Sverige?
Eenie Meenie

Hur kommer du att dö?
Airplanes

Vad skulle du ha hetat om du var född i framtiden?
We No Speak Americano

Vilken är din oturs låt?
Natteravn

Vilken är din tur låt?
Hate To Love

Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
I Love The Way You Lie

Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Overdrive

Hur går de med ditt liv?
Little House

Hur kunde det ha varit i ditt liv om du valt andra vägar?
DJ Got Us Fallin' In Love

Vad ska ditt första barn heta?
Watercolors

Hur kommer ditt liv att bli?
You Make The Rain Fall

Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Clap Your Hands

Hur kommer sommaren att bli?
Tämän Kylän Poikii

Finns det någon som är hemligt kär i dig?
No Other One

Kysser du bra?
Need You Now

Mår din kropp bra?
Where I Stood

Får du tillräckligt med sex?
So Sick

And I'm Back Where I Started

Vaknade för ungefär 2 timmar sen men har legat och dragit mig i sängen, hade ingen lust och stiga upp när det är så pissigt väder ute. Usch! Sitter och kollar lite halvt på Gossip Girl och tittar på min hög(ar) med kläder som bara växer och växer. Kanske vore dags och lägga in dom i skåpet. Halva skåpet ligger säkert på bordet. Jaaa.. Dom springer nog inte själv in i skåpet, så jag kanske ska ta och aktivera mig lite...

Lalalaaaaa

Otroligt skönt och vara hemma. Igår fick jag träffa Ida.. Vi skumade och skrattade alldeles för mycket. Men det sägs ju att ett skratt förlänger livet. Då antar jag att vi aldrig kommer att dö. Haha!

Nu sitter jag och har det oooootroligt tråkigt. Finns absolut inget och göra. Ikväll ska jag kolla nån mysig film och bara ligga under täcket. Skööönt!

Imorgon då jävlar ska jag träna. Jag ska antingen springa eller åka inlines. För nu ska jag skärpa mig. Herregud, jag har typ gått upp 1000 kilo när vi var i Helsingfors. Jag har bara ätit och ätit massa gottis. Fyyy! Skärpning. Ska nog börja på Bodypumpen igen. Hääärligt! Fast det skulle vara kul med nå sällskap. Sååå någon frivillig?!?!



RSS 2.0