We're Going Out Tonight

Nu blir det träning med Crosstrinern! T-A-G-G-A!

Don't Turn Away

Kvällen var trevlig. Blev väckt lite efter 7, eftersom att jag skulle jobba som sekretrare igen. Men icke.. När jag hade tagit på mig kläder och fixat mig lite och sattit mig i bilen så kommer pappa och säger att det blev inställt igen. Så det vara bara och traska in igen.. Lite små sur blev man ju. Men jag somnade om snabbt. Sov till halv 11 och följde med dom andra i famlijen till Ica.

Om 1 timme blir det bio med syster, Alvin och Gänget 2, ska vi se. Vi såg 1:an här för någon dag sen. Har köpt lite choklad och Ramlösa som jag ska ta med mig. Gottgott!

/ Over & Out


Lördag

Skulle vara sekreterare idag på skidtävligar men det blev inställt så jag fick sova vidare, och det var ju hur bra som helst! Pappa lovade att jag skulle få lön ändå, det är ju ännu bättre.

Jag känner mig fortfarande inte på topp, men ikväll blir det Nikkala iallafall. Det blir nog trevligt.

Om man kanske skulle stiga upp, äta frukost och ta en dusch!?!? Nej, jag orkar nog inte göra det ännu. Ska nog ligga här under varma täcket ett tag till.

Häjdåå!

Fredagsmys

...Ensam med en film och en mysig filt.. Nog vore det alltid trevligt med sällskap men nu finns inget sånt.
+ att jag fortfarande har ont i huvudet och mår lite illa. Hoppas verkligen på att jag inte blir magsjuk! :s Usch!

Nu film.. Godnatt ♥

Release Me

Ännu en vecka avklarad, härligt!
Naturkunskap i skolan, köpcentret med dom härligaste flickorna och ätit på max. Det är vad jag har hunnit göra en fredag som denna. Nu sitter jag här och har huvudvärk, kanske borde lägga bort datan och gå och ta en huvudvärkstablett istället. Har ingen aning om vad som händer ikväll. Om jag inte hittar på nått med flickorna så ska jag kolla på "säg att du älskar mig", den är hemsk.. Men bra!

När vi satt på Max...
Jag: Nu är jag stolt... Har druckit min första hela kaffekopp.
Fanny: Den oskluden kommer jag aldrig bli av med :o
Alla: HAHAHAHA!!!

Kan bara säga att kaffe är äckligt! Bläää.. Men Fanny, hon är allt söt!



We're Marchin On

Dagen har varit väldigt lång. Först skola sen T-School träning och sen bowling med pappa och syster. Tänkte fara på bodypumpen men jag blev lat och orkade inte. Tänkte träna med crosstrainern men jag fastnade såklart här. Typiskt! Ska nog gå och basta istället och sen sova. Det låter skönt i mina öron.

Imorgon är det bara 1 lektion sen hade vi planerat på att dra till Köpcentret en sväng. Med trevligt sällskap så blir det nog toppen.

Nu ska jag göra en ny spellista på Spotify.
Godnatt ♥

Although loneliness has always been a friend of mine
I'm leaving my life in your hands
People say I'm crazy and that I am blind
Risking it all in a glance
And how you got me blind is still a mystery
I can't get you out of my head
Don't care what is written in your history
As long as you're here with me


Meet Me Halfway

Nu blir det dusch och sen dejta John Blund ;)


Googlade på "john blund" och den här söta filuren dök upp..
Godnatt ♥

Move While You're Watching Me, Dance With The Enemy

Vilket väder det är ute. Man vill ju helst slippa gå ut genom dörren. Som tur var så fick jag skjuts till och från skolan. Det var lyx! Svenska provet gick nog ganska bra ändå, kändes som det ialf. Måste gå och kolla vad jag fick på den under veckan. Vi var även på nån konsert på Folkan under dagen. Slapp gå på Företagsekonomin, det var ju hur bra som helst för jag hade inte gjort läxan.. Hehee..

Jag fick mina porriga skor, dom är så j***vla snygga så jag dööör. Här behövs inga killar, jag har ju mina enormt snygga skor! Haha, okej det där gick lite till överdrift.. Jag hittade även ett par stövlar som var billiga. Och sen var mamma snäll och köpte dom till mig så jag behövde inte slösa mina pengar. Min mamma är så snäll ♥


Dom är 1000 gånger snyggare i verkligheten, I LOVE THEM!



You're Always On My Mind

Det blev ingen promenad för min del, var inte så taggad på att bokstavligttalat flyga iväg när man går ut genom dörren. Uscha, varför ska det blåsa så mycket?! Jag är trött, vill sova. Men icke det finns ett "roligt" svenska prov och plugga till och kom även just på att jag ännu inte har gjort Företagsekonomin heller..
Var det inte jag som skulle sluta skjuta upp på saker och ting? Hm, det har inte gått så bra hittills. Bläää, jag vill bara slippa skolan nu.
Allt känns bara helt värdelöst just nu.. Nu ska jag sluta skriva och tråka ut alla (läs: få) kära läsare med allt mitt gnällande.. På dan var allt på topp.. Men så kom kvällen...

Sovgott och dröm sött ♥

I Wanna Live, Just For A Day

Posivit=
Kort skoldag
Endast 3 skoldagar kvar av veckan
Engelska provet är bortgjort
Vi har sovmorgon imorgon
Sist men inte minst... Jag lärde mig just att screen printa med Macen (y)

Negativt=
Måste plugga grammatik eftersom det är prov imorgon
Göra bort en läxa vi fick från Företagsekonomin
Jag tror att jag kommer avlida nästa år när vi får MATTE B

Jag trodde att den "negativa" listan skulle bli längre än den "positiva" men icke. Det är ju ett plus i kanten. Idag ska jag plugga och kolla på Mästarnas Mästare ikväll. Kanske går och tar en promenad sen senare för och rensa huvudet lite. Det låter ganska bra i mina öron. Men vi får se vad huvudet säger om det sen.
Nu ska jag gå och fråga mamma om hon vill fara till Skopunkten med mig. Dom där skorna ska bannemig bli mina!

Over & Out

Måndag

Hade lång sovmorgon idag, hur skönt som helst.
Har pluggat in dom jobbiga glosorna så nu sitter dom.
Hoppas att dom gör det till imorgon.
Ikväll blir det Bodypump, sköönt! Jag ska "pampa" bodyn
så jag stupar direkt jag lägger mig i sängen. Härligt!
Nu ska jag packla grejerna och åka med mormor till stan.

Seeya

Baby Don't Worry, You'll Be My Only

Det känns verkligen som en sån där slöa-hela-dagen-söndag idag. Har verkligen inte gjort något. Borde nog börja plugga lite smått till engelska provet, typ gå igenom glosorna. Gör det om ett tag, vilket det ändå inte kommer bli för jag kommer typ fasta här. Men jag SKA gå och göra bort det efter att jag har skrivit klart!

Jag var till Skopunkten igår och jag blev helt förälskad i ett par skor eller okej två par, dom andra har jag kollat på ganska länge. Men nu ska jag verkligen köpa dom när jag får pengar!


Mina nya älsklingar... Snart!


Dom här har jag kollat på längelänge... Skulle vara perfekt typ till skolavslutningen eller något.. Åhh, SOMMAR

Dreaming

Alla drömmer skumma drömmar om mig!? Jag är snor tydligen skotrar för att pappa inte vill köpa en till mig, jag kör bil utan körkort för att pappa har lovat att betala om jag åker fast OCH sist men men verkligen inte minst.... Jag fryser ner hundar så man kan tina upp dom när man vill mysa och leka med dom. Herregud, vilka sjuka gerjer.. Gangster Ida or what?

En lördag som denna har jag varit och bowlat med pappa och syster. Sen var det köpcentret med Paulina som gällde. Hittade ett par billiga jeans på Gina som gick på hela 99 kr. Det kunde ju inte bli bättre, jag var i behov av ett par rikitiga jeans och inte bara leggings.

Kvällen har jag spenderat med Ida och Stinky, vi har bara degat och pratat. Mysigtmysigt. Dom for hem för ett tag sen så nu sitter jag här och gäspar ihjäl mig, är jätte trött fast jag har sovit rätt så länge. Redan söndag imorgon och helgen är som bortblåst igen, men det är bara att gilla läget..
Nu ska jag kolla om det kommer något vettigt från TV:n.

Godnatt ♥


Nu Är Det Fredagsmys

En lektion är vad den här skoldagen bestod av. Jag blev hämtad av mamma och pappa som körde mig till Torneå. Nu har jag kort hår och det känns som att jag inte har något kvar. Men det växer ju ut! Åkte tillbaka till skolan för att träna på "Stop, in the name of love". Det gick ganska bra för att vara första gången.
Kvällen kommer spenderas hos mormor. Om inte jag ska vara med Ida och Stina. Jag har lust att fara och kolla på B-juns match mot Ötå, men ingen annan var taggad på det. Men jag kanske lyckas övertala Ida. Det brukar ju inte vara så svårt ;)

Ni får ha en bra fredag! Kram ♥


Stop In The Name Of Love

Jag har verkligen ingenting och skriva hit nu. Känner mig bara så irriterad på allt och ingenting..
Skriver sen när jag känner för det.
Hejdå.

Planering

Jag, Stina och Ida har suttit och planerat vad vi ska sjunga på T-School musikalen. Vi kom fram till att vi ska ha ett Abba-medly, det blir nog kanon. Sen kollar jag alamanackan på mobilen och kommer på att jag åker bort just den veckan. Kaaaaos, måste ta och prata med Mirja imorgon och kolla om dom kan flytta den 1 vecka bakåt! Det skulle sitta fint..

Igår bestämde jag mig för att klippa håret! Så jag tvingade mamma att beställa en tid till frissan imorse och på fredag då ska håret bli kort.

Om man skulle gå och ta en dusch och sen gå och sova. Mmmmm, det låter som en bra idé.
Godnatt ♥

Klippa mig eller inte?!?!

Jag blir galen snart för jag kan inte bestämma mig om jag vill klippa håret? Hojaaa...


Så? Fast inte sådär kort.


Sånt hår drömmer jag om..

Hjäääälp mig!

Läääxor

.... Är vad jag har nu. Förtagsekonomin är bortgjort och historian ligger där och väntar på mig. Ska nog göra bort den nu, men först ska jag läsa alla mina olästa blogginlägg på Bloglovin.
Vi var lite småtrötta i skolan, speciellt på historielektionen.. Hehe, vi skrev bokstavligt talat till varandra för alla var helt tröga. Men kul hade vi!

Allstå jag kan verkligen inte bestämma mig om jag ska klippa håret eller inte. Samtidigt som jag ät jätte sugen på att göra det så vill jag ändå inte.. Huhu, ska nog bara klippa pannluggen lite själv. Om det blir helt tokigt så får jag helt enkelt beställa tid till frissan. Ska nog prova och experimentera ikväll. Så kan jag gå med en påse på huvudet imorgon. (Så Ida inte behöver göra det själv, hon kom på den "briljanta" idén att hon skulle gå med en påse på huvudet så ingen skulle se att det är hon. Hmm, nog är hon allt söt den pricken)






Här ska det vara en rubrik..

Då har man varit och pinat kroppen lite, skönt var det. Kommer nog sova gott nu efter att jag har varit och bastat också.
Imorgon är det en ny dag, med nya möjligheter. Hahaha, eller så inte. Två mattelektioner är vad en tisdag bjuder på.. Det ser vi ju verkligen framemot.. Nooot*
Aja, nu ska jag kolla lite på  Idrottsgalan och sen sova..

G'Night ♥

I'm Blue

Det var inte det lättaste och stiga upp på morgonen, fick verkligen  tvinga upp mig ur den där varma sköna sängen.
Skoldagen gick rätt snabbt men ändå sakta. Ikväll blir det Bodypump, ensam. Eftersom att Stina gick och blev sjuk. Men nog hittar man ju säkert någon som man känner, och om inte så är det inte hela världen. Planerade på att köpa ett 16 gångerskort. Det känns ovärt och betala 50 kr för bara en gång om man kan köpa ett kort för 300 kr och då får man gå 16 gånger. Yes, så får det bli.

Om man skulle ta en liten powernap då skulle man kanske inte vara så seg sen eller så blir det tvärtom..

Jag letar desperat efter en låt som jag hörde på radio igår men jag hittar verkligen inte den :( buuuhu

Blah Blah Blah

Onödig trip till köpcentret var det, fanns verkligen inget där. Vi promenerade till Ikea och åt.. Fick bli Ceasar Sallad, det var gött. Har kollat film och ätit glass nyss, det var mums! Chokladglass ♥
Skola imon, undra om enegelskaläraren har hunnit rätta bokreccensionen?! HoppasHoppas.
Jag hade egentligen inget och säga eller skriva rättare sagt så jag ska sluta skriva allt onödigt nu..
Kraaam


Vinterminnen ♥ Måste ju bara göras om. Någon som håller med om det?

You've got Fever

Godmorgon!
Då var det söndag redan och skolan börjar igen imorgon. Helgen gick för snabbt!
Vaknade nyss och ska nog gå och ta en dusch och sen när pappa kommer hem så far jag till köpcentret med Ida.
Hon har nog slagit huvudet! För det var hennes idé och fara dit. Det var nog inget litet slag hon fick.. Haha
Ska nog smsa Fanny också om hon hänger med.

Nu dusch..


Jag vill ha sommar....







Jag saknar sommaren.. Jag vill ha sommar.. Jag vill gå runt i shorts och linne..

Is It true?

Vaknade för en stund sen och ska nog gå och ta en dusch. Har lust och göra något men ändå känner för och bara vara hemma hela dagen/kvällen och chilla.. Och det får de nog bli också. Ska leta efter någon bra film och kolla på den ikväll. Någon bra drama film eller kanske en komedi?!


kort hår??

eller

långt hår??


biiig problems, jag vet inte hur jag vill ha det?!?!

Bad Boys

Skoldagen bestod av en lektion på ca. 15 minuter, datakunskaprov och spruta.. Sen var det föreläsning om Anabola Steroider. Det var ganska intressant, fast han som föreläste pratade typ i 180 så det jätte snabbt. En hel del småäckliga bilder visade han också, vad som händer med kroppen om man tar Anabola osv.

Kvällen har spenderats med världens bästa flickor <3 Vi har babblat om allt möjligt, sånt gillar vi starkt!
Börjar bli lite små trött nu så ska nog ta och sova..

Justja, kom på att jag såg en film som jag verkligen rekommenderar varmt, den var jättebra och jätte sorglig. Hade just sett klart den när Stina kom hit, så var typ helt röd i ögonen.. Hehe
Filmen hette iallafall "My Sister's Keeper"


turning you over the edge

Skoldagen var den segaste jag har varit med om. Det gjorde ju inte saken bättre att vi slutar 1 timme senare nu också.
Menmen, that's life.

Hade tänkt fara och testa på bodybalance med Stina men hon hann inte fara, så vi får kanske fara nästa vecka istället.
Jag trodde att träningsvärken hade släppt, vilket det har gjort i... benen. Men det har blivit värre i armarna. Jag visste inte hur jag skulle sitta och skriva i skolan för det gjorde verkligen jätteont! Hahaha, sitter här och små skrattar för mig själv hur otränad man kan vara..

Imon blir det kort skoldag iallafall och en spruta ska tas. Hoppas att det inte gör ont. Sen var det någon föreläsning om Dopning som vi skulle gå på och få ledigt från en idrottslektion, plus i kanten för det!

Nu ska jag gå och kolla om jag hottar något ätbart..
Godnatt

You, You Are My Yesterday

Min så kallade powernap blev 3 timmar lång, var verkligen inte mening. Men kommer nog ändå inte ha några problem och somna. Ska nog gå och basta och sen sova igen, då borde man ju vara utvilad till imorgon!

G'night!

i have finally learned

Vi hade temadag idag också. Vi var nästan klara direkt på morgonen så vi har bara tagit det lugnt. Sen var det redovisning som gällde. Det gick nog helt okej. Hoppas iallafall på att vi får ett VG!

Jag känner mig helr slut och trött i hela kroppen. Ska nog ta och vila ett tag. Det var ganska bra att vi for och simma igår för träningsvärken hade nog varit något helt förfärligt då.. För det är inte det lättaste och gå snabbt eller sätta sig ner snabbt.. Haha, har verkligen inte haft något sånt här på jätte länge.. Det är samtidigt skönt och ha träningsvärk för då känner man sig duktig :)

Nu ska jag dra en "powernap"..

Over & Out

wish i could keep you much longer

Temadag var vad skoldagen bestod av. Jag och Ida gick runt till folk som satt i korridorerna med en enkätundersökning som dom fick göra. Sen har vi typ svamlat ganska mycket (a) hehe.. Vi har haft kul men samtidigt ganska booooring.
Ida skulle söka på "finnar" och då menade vi såna som bor i Finland. Hon skrev det på google och fick upp massa förslag. Helt plötsligt börjar hon gapskratta när hon ser att det står "finnar i rumpan" som förslag, det kan man ju kalla för dålig humor. Men vi höll typ ändå på och dö. Vi var lite småtrötta. (Bortförklaring, haha)

På morgonen när jag vakna var jag lite besviken på att jag inte kände av någon träningsvärk men nu minsann så önskar jag att det inte skulle finnas något som heter TRÄNINGVÄRK. För jag är på gränsen till och bli invalid. Men ska fara och simma lite och hoppas på att det ska försvinna lite.

Nu mat! Puss


oherregud!

....Är det enda jag kan säga efter det där träningspasset. Kul var det! Jobbigt som attan! Kommer ha träningverk i varenda kroppsdel imorgon kan jag tänka mig.. Dit ska jag verkligen igen. Det gäller bara att fara dit i tid för nu var det många som inte hann få någon plats för dom tog slut.

Nu blir det bastu och sen ska jag sova gott..
Puss på det

all i have is you

Första skoldagen gick ganska segt, men det var chillidill ändå. Nu sitter jag här och taggar för bodypump som jag ska på ikväll med Stina. Fast det verkar som att hela Happis är påväg dit.. Sen blir det nog att testa på annat också under den här "prova-på-veckan". Härligt! Jag ruskigt taggad på att träna mig helt dödstrött.

Det blir en ganska lugn vecka i skolan för imorgon och på onsdag skulle vi ha temadagar.. Fast jag ser inte fram emot och bli inlottad i en grupp. Får väl hoppas på att man hamnar med några som man känner lite..





I'm Gonna Run To You

Fick med hem jeansleggingsen från Kappahl och sen underkläder från Gina Tricot. Jeansleggingsen var från barnsidan, men det behöver ni inte säga till nån! För det första så satt dom 1000 gånger bättre än dom på damsidan och sen var dom ju mycket billigare. Kan hitta många positiva saker med dom! Haha

Imon är det skolan som gäller. Jag vet verkligen inte hur jag ska komma upp på morgonen :o
Har sovit så länge varje morgon nu på lovet. Kommer nog inte vara det lättaste heller och somna på kvällen.. Ska nog gå och basta innan det är sovdags för då blir man sådär härligt trött!

Jag blev helt plötsligt taggad på att klippa håret. Men ska nog inte göra det rikigt ännu. Ska vänta att det blir lite längre så blir det jämnlångt sen när jag klipper! Toppen! Såg bilder vars en hade jättefint hår och jag blev kär.. Ska vänta 1-3 månader, sen ska det klippas! Hinner säkert ändra mig tusen gånger före det också så.

Grattis till syster som fyller hela 10 år! ♥

so sick of love songs

Det blev en riktigt trevlig kväll igår. Flickorna kom hit och fikade, sen skulle Stina och Fanny ha MAX-mat så vi fick skjuts dit med moster. Vi satt där och babblade om allt möjligt. Jag, Stina och Fanny bestämde oss för att springa Vårruset i vår. Sen kanske Tjejmilen. Vi får väl se! Men man kanske borde börja springa lite smått på rullbandet då.

Jag skulle vakna tidigt idag men det gick inte så bra. Vaknade första gången vid halv 10 och då tänkte jag att jag sover till 10. Men det slutade med att jag vakna först 11 och så började jag städa rummet. För ni vill verkligen inte veta hurdant liv dammråttorna levde under min säng! Usch, nu är dom borta ialf och det luktar riktigt gott här inne.
Det var ju riktigt pinsamt när Emmas kompis tappade sin plopp till örhänget och vi trodde att den skulle vara under sängen, så vi tog fram en ficklampa för och kolla under sängen men vi såg ingenting förrutom dom RUSKIGA dammråttorna.
Borde städa klädskåpet också, men det tar jag en annan gång för nu orkar jag inte!

Ska gå och ta en dusch och sen ska jag och syster till köpcentret en sväng med mormor. Hade tänk att jag skulle köpa jeansleggingsen som jag har kollat på ett bra tag nu!

Justja, det är bara -2 ute nu! Gissa om man är lite glad! Man kan gå ut utan att frysa till en isbit (y)

relax, take it easy

Här är det full fart, syster har kalas.. Nej, dom är helt lugna. Jag kommer nog rulla fram efter den här dagen. När jag går förbi en godisskål så jag kan inte vara utan och ta en. Sen finns det ju massa tårta och sånt. Fanny och Ida skulle komma hit sen senare och äta sig äckligt mätta på fika. Konstiga ideér dom också har!

Det är redan lördag idag.. Vilket betyder att det är skolan börjar snart! Deppigt..

Nu hinner jag inte skriva mer, för ungarna ska leka musikstopp.
Puss

you could be a sweet dream or a beautiful nightmare

Blev väckt vid 11 av syster som sa att jag var tvungen och vakna om jag skulle med och bowla. Så jag hoppade in i duschen och åt, sen bärde det av till Torneå för att bowla med familjen. Det var rätt mys, länge sen man gjorde något med hela familjen. Fick till några STRIKE så det var kanon. Vet dock inte vem som vann, men det var nog jag eller papsen.

Ikväll blir det hockey igen, men denna gång blir det 94ornas match och förhoppningsvis så ser jag min söta vän Ida ute på isen!

Nu ska jag leta efter låtar bra låtar. Heippahei!



R.I.P Min Älskade Morfar som skulle ha blivit 61 år idag.. ♥


spotify

Med musik som kommer från älskade Spotify, ligger jag här i min säng och väntar på att John Blund ska komma till mig..
Kom hem från Fannzter för ett tag sen. Hockey var vi också och kolla på. En mycket tråkig match är det enda jag har att säga om den + att den var superseg.
Jag tog en promenad hem. Det var inte så kallt som jag trodde att det skulle vara. Fast jag var helt svart i hela ansiktet för att mascaran hade runnit, hej emo! haha

(Sååå lilla gumman Paulina, nu har du något att läsa istället för att nörda på Facebook..)

Nu känner jag att jag ska börja dejta kudden. G'night!



-28,8

Man fryser ihjäl när man går utanför dörren. Känns ju nästan som att vi bor på Antarktis eller något. Snart går det väl isbjörnar på gatorna..
Kom hem från Ötå vid 3. Det var mysigt och åka i en varm buss och lyssna på musik.
Jag måste säga att jag har saknat Happis lite, även fast det inte händer något här men Happis har lite hjärta iallafall.
Det har varit mysigt i Ötå. Fast jag har kommit fram till att min kära kusin är AFB (Anomyn Facebook Beroende).. Jag har ett tips till dig Paulina! Läs det här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article788044.ab och om du känner igen nått av symptomen så tycker jag att du ska söka hjälp och gå med i gruppen AFB på facebook.

Jag har börjat missbruka ordet "apselut".. Det har smittat av sig från Petra. Men jag tycker att det är ett mycket bra ord, man kan använda det väldigt ofta!

Nej, nu ska jag sluta svamla och gå och duscha och bli en människa igen.. 19.30 blir det hockey med Ida och Fanny, mys.
Hääjdåå

I'm Not A Girl, Not Yet A Woman

Paulina kom till Haparanda igår, vi var till köpcentret en sväng och sen åkte jag med henne hit till Ötå.
Vi for till Jenny sen lite senare. Hon hade börjat och flytta runt alla sina möbler och det slutade med att vi hjälpte henne och städa (läs: jag), Paulina låg i sängen och fotade fjortisbilder.. och Jenny tyckte att det var roligare att inspektera alla de små onödiga sakerna liite för länge, så jag fick säga åt henne ett par gånger att hon skulle fortsätta med att slänga grejer som hon aldrig kommer ha använding för. Det blev ganska bra tillslut! Lite stolt kände man ju sig, nej jag skoja bara! haha

Vi for hem vid 11 - halv 12 kanske, låg och nörda framför datan och lyssnade på musik. Helt plötsligt var klockan redan 2 och jag kände mig inte trött ännu, men det tog inte många minuter innan jag somnade. Vi har sovit i fotändan inatt. Hehee, för átt Paulina inte orkade börja väcka mig. Det var ganska mysigt tyckte jag!

Har ingenaning om vad som händer idag, det får vi se sen..

PussKram


cause i know how i feel about you now

det blev massa nyttigheter med fanny på
lördag, dock hade vi liiiiiite för mycket vitlök
i våran dipp. hehe, kan ju säga att det inte
luktade så gott.. vi var helt illamående där
ett tag, usch. jag ska inte äta tztsiki på ett bra
tag säger jag bara!

dom senaste dagarna har jag bara suttit hemma
och tråkat och nött massa filmer. har säkert kollat
6 filmer på 2 dagar. har man tråkigt så har man!
jag har kollat: 2 fast 2 furious, fast and the furious,
the fast and furious, wild child, nån film som gick på
tv och hundtricket.
jag funderar starkt på att ladda ner nån gråtfilm, som
titanic.. den blir aldrig dålig!
eller så kollar jag ingen film alls och läser i engelskaboken
istället men det är jag inte taggad på att göra..
har läst ungefär 20 sidor och har säkert 100 sidor kvar..
braaa ida, braa!
jag har kommit på ett nytt nyårlöfte och det är att sluta
skjuta upp saker och ting, det blir bara jobbigt i slutändan!
såå det ska jag ha som mål. då kanske jag ska börja med
engelskaboken. jo, så får det bli! puss

vet att det blev ett oootroligt intressant inlägg, men ni
får stå ut med att inget roligt har hänt i mitt liv under
dom senaste dagarna ;)


i'm a the one and only

på dan belv det en härlig uppfriskande
promenad med fanny i kylan..
och ikväll blir det andra nyttigheter och
film..
vi har planerat att äta morötter och sånt
roligt, haha.. typ kaniner. nej men det
är nyårslöften som ida och fanny har
kommit på (inte äta chips osv.) och jag
tror att jag också hackar på den nu.
vi ska kolla en skräckis också (y)
länge sen vi gjorde det.

1 januari 2010

då har vi klivit in på ett nytt år.. 2010.
känns konstigt och skriva det..
inte länge kvar till 2011, för dåååå
smäller det!!

har vaknat vid 1 idag och suttit och
ruttnat hemma hela dan.. man kanske
borde gå och ta en dusch så man skulle
piggna till, eller det kanske är onödigt för
det är ju ändå snart sovdags.. eller så inte.
har vänt dygnet totalt nu, vill inte ens tänka
på hur svårt det kommer att bli och vakna
till skolan när det börjar ingen om cirka
1,5 vecka..

om man skulle slå på en tredje film för dagen?!
hm, får väl se..


jag vill ha sommar och värme!


jag vill vara brun!


jag vill bada!

här kom massa "jag vill ha" grejer och
alla hade nått med sommar och göra..
sååå snön skulle kunna ta och försvinna
nu så jag får dom här sakerna!

RSS 2.0